#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden si skutečně zasloužíte odpočinek, poslední dobou jste měli práce a různých záležitostí až nad hlavu a nevěděli jste, kam dřív skočit. Volno je pro vás skutečně důležité a dostatečnou relaxaci byste v žádném případě neměli podceňovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden se vám vyplatí zejména po materiální stránce. Povede se vám opravdu výhodná investice a vy se proto nemusíte obávat o vaše finance. Jsou na delší dobu skutečně dobře uložené. Budete dokonce do budoucna přemýšlet i o dalších investicích.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Poměrně vás tento týden naštve někdo z příbuzných. Jeho nečekaná návštěva bude nepříjemná a neslušná a vy se budete muset hodně držet, abyste drželi jazyk za zuby a neřekli mu pěkně od plic, co si o daném jedinci skutečně myslíte a uděláte dobře.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Na vás je vždy spolehnutí a tento týden tomu nebude jinak. Je však na uváženou, zda toho v práci náhodou trochu nezneužívají. Dupněte si trochu a dejte svým nadřízeným jasně najevo, že zadarmo ani kuře nehrabe. Měli byste být za svou práci odměněni.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden je vhodný k trávení volného času se svou rodinou. Pokud přes týden nestíháte věnovat svým dětem dostatek času, vynahraďte jim to o víkendu. Vymyslete nějaké zábavné aktivity, které budou podnětné, jak pro vás, tak pro vaše ratolesti.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vašich názorů si budou cenit zejména v zaměstnání. Nejen, že hýříte kreativitou a novými nápady, ale také vaše rady jsou značně podnětné, a proto na vás vedení firmy dá. Můžete být na sebe opravdu pyšní, povýšení je na dosah. Nepolevujte v úsilí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rodinné vztahy budou tento týden jako na horské dráze. Jednou si budete užívat tepla rodinného krbu a druhý den u vás bude lítat hromy a blesky. Koncem týdne se však situace uklidní. S adolescenty však takový týden zažijete častěji, tak si zvykněte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Na tento týden jste měli velké plány, které vám však úplně nevyjdou. Díky tomu budete rozmrzelí a celkově nespokojení, což se podepíše na vašem pracovním výkonu, ale i v milostném životě. Nepodléhejte melancholii jen kvůli jednomu nepovedenému týdnu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nezapomínejte na své kamarády. Jste poslední dobou plně zaneprázdnění vaším milostným vztahem, nebo rodinou a na přátele, kteří vám vždy byli oporou vám nezbývá tolik času. Zajděte společně na kávu, nebo si naplánujte nějaký příjemný přátelský večer.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V práci máte nového kolegu, který vás dokáže svými uštěpačnými vtípky skutečně rozzlobit. Není třeba se zabývat jeho nedospělým chováním. Věnujte se pouze práci a jeho osobu úplně vypusťte ze svého zorného úhlu. Tento člověka vám do života nic nedá.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden je vhodný k podnikání výletů, či relaxaci v přírodě. Rovněž není vyloučen ani adrenalinový zážitek, na který vás navede kamarád, nebo dokonce váš protějšek. Víkend si skutečně užijete a o nové zážitky nebude nouze. Pořádně se odvažte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Poslední dobou přemýšlíte na změnu interiéru ve vašem domově a již tento týden podniknete jisté kroky k této proměně. Z malé změny se nakonec stane poměrně velká rekonstrukce, která si vyžádá hodně vašeho času. S výsledkem ale budete velmi spokojeni.









Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY