Ve hvězdách

Jde o báječný týden, v němž bude v rovnováze povinnost se zábavou, a odpovědná práce s tím, co vám radí inspirace. Pokud si v pondělí ráno, kdy na obloze kraluje kvadratura mezi Marsem a Neptunem, dáte pozor při řízení auta, měly by všechny ostatní dny proběhnout bez větších potíží. Ve zbytku týdne pracujte na posílení vztahů (v úterý) a na pracovních projevech, které mají ukázat, že jste odborníci na svém místě (ve středu). Ve čtvrtek se můžete vyrovnat s autoritami, které dosud ovlivňovaly váš život, a dokázat jim, že nastal čas, kdy se dokážete řídit vlastní hlavou.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Když se s vámi někdo nechce bavit, vy ho do toho nenuťte. Jde o týden, kdy vám trocha samoty, kterou věnujete uvažování, udělá jenom dobře. S tím, na co jste přišli, se v neděli svěřte partnerovi. Když spojíte síly, není nikdo, kdo by vás porazil.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Na to, že i po rozchodu zůstanete ti nejlepší kamarádi, si nehrajte. Pokud si chcete zachovat pozitivní přístup k životu a optimistický pohled na svět, uděláte dobře, když se budete se svým bývalým stýkat co nejméně. Navíc máte dost kamarádů, takže se nudit nebudete.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Finanční záležitosti v žádném případě nelámejte přes koleno. Pokud se vám nedaří prodat nemovitost za vámi stanovenou cenu, bude lepší, když si na toho pravého kupce ještě chvíli počkáte. Stejně důsledně byste se měli chovat k lidem, kteří zapomínají na sliby, jež vám dali.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rozpory, které ve vaší rodině ještě nedávno panovaly, zmizely jako po mávnutí kouzelným proutkem. Domluvíte se na všem a dokonce všichni společně dospějete ke kompromisům, které byste ještě nedávno považovali za nemožné. V neděli dejte pozor na přehnanou fyzickou námahu!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Trigon mezi Sluncem a Jupiterem vám v úterý dává šanci i tam, kde jste o ní už dávno přestali uvažovat. V práci kladně reagujte na všechny nabídky na rozšíření vzdělání. Pokud by se stalo, a vy jste na něco neměli čas, klidně požádejte o pomoc prověřené kamarády.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Sextil mezi Merkurem a Plutem, který ovládá středu, z vás dělá člověka, jež si může být sám sebou jistí, a kterého všichni ostatní bez diskuse respektují. Vaše poznámky mohou být sice trochu jedovaté, ale kvalitu vašich názorů ani váš největší nepřítel nezpochybní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V době, kdy je Slunce ve vašem znamení, o sobě naštěstí vůbec nepochybujete. Vaše síla osobnosti je navíc taková, že se vám bez problémů podaří přesvědčit partnera, aby vás nejen podpořil, ale aby kvůli vám dokonce i sáhl do jinak nedobytné peněženky.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Trigon mezi Saturnem a Neptunem se vám postará o týden, kdy je inspirace v rovnováze s vytrvalostí a důsledností. V práci máte šance prosadit potřebné změny, doma celkem bez problémů přesvědčíte děti, že je potřeba, aby alespoň občas pomáhaly.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zatímco ostatní přemýšlí, jak se dostat svému partnerovi do mailu nebo do mobilu, vám jsou takové věci srdečně lhostejné. Místo pochvaly, kterou byste za své jednání logicky čekali, se však dozvíte, že se tak chováte jen proto, že vám na partnerovi už nezáleží.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když Slunce prochází vaším sektorem ctižádosti, dokážete si život rozplánovat tak, abyste kromě práce stihli i pozitivně ovlivnit i svůj soukromý život. Když na pátek nebo na sobotu koupíte lístky na kulturu a vyvedete partnera mezi lidi, bude to super.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ve středu si dávejte pozor na zbytečné debaty. Vy můžete mít sice ty nejlepší a navíc skvěle uspořádané argumenty, ale přesto se najde někdo, kdo vás prostě překřičí. Horory si nechte na pátek, kdy Luna v Panně a kdy se i nejohnivější debatéři budou mírnit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Opatrní buďte zvláště v pondělí dopoledne, kdy se máte tendenci vrhat bez rozmyslu pod auta, padat ze schodů a vůbec se všestranně snažit, abyste si ublížili. Požádejte důvěryhodného člověka, aby vás doprovázel a v každém riskantním jednání vám zabránil třeba i silou.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY