#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Váš projev bude v tomto týdnu působit na okolí velmi pozitivně. Aby také ne, když jste plní elánu a dobré nálady, což se odráží v zaměstnání, ve společnosti i doma. Tam sice mohou přijít drobnější mrzutosti. Není to však nic, co byste nezvládli.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V tomto týdnu se zaměříte hlavně na pracovní záležitosti. Uvědomujete si, že přichází zajímavé období a nechcete nic nechat náhodě. Vaše snahy se vám bohatě zúročí! Ve financích si můžete zatím ledacos dovolit, rovněž v rodině vám vše pohodově klape.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Připravte se na hodně hektické tempo. Budete se snažit v práci, zvažovat mnohé finanční záležitosti, týkající se vašeho domova a také může přijít nabídka brigády. Finance jsou u vás v pořádku a v rodině vše po většinu času funguje tak, jak by mělo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Bude to o emocích. Ty se vás budou v tomto týdnu hodně držet, připraveny se objevit v nečekanou chvíli. Přesto jim přehnaně nepodlehnete a použijete racionální uvažování. S financemi opatrně, moc neutrácejte. V rodině to teď může lehce zaskřípat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čekejte zvýšenou citlivost na věci osobního charakteru. Snažte se však udržet své emoce pevně na uzdě. Pak budete miláčkem kolektivu v práci a budete se těšit úctě také v rodinném kruhu. Budete zřejmě promýšlet investice a snažit se vyjít s rodinou.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto týdnu se zaměříte na svůj vnitřní svět a nejspíš se hodně obrátíte sami do sebe. Budete hloubat a přemýšlet. A také řešit i dávné záležitosti. Je to čas od času nutné. Ve financích buďte opatrnější a doma se snažte být tolerantní a trpěliví.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Čekejte hodně zahloubaný týden. A také ne zrovna veselý. Planety se na vás totiž teď poněkud mračí a počátek roku vám okořenily trochu ostřejší směsí. Využijte toho jako příležitosti k uspořádání myšlenek a zbavení se špatných myšlenkových vzorců.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Komunikace vám v tomto týdnu půjde na jedničku. Budete také přemýšlet nad tím, jak můžete napravit některé problémy z minulosti a vyřešit finanční záležitosti, týkající se zabezpečení vašich ratolestí. V rodině vám to bude docela pohodově klapat.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vaše ambice se v tomto týdnu budou dožadovat svého naplnění. Budete jim věnovat spoustu pozornosti. Nebudete však zapomínat ani na mezilidské vztahy a zkusíte se vyrovnat i se stíny minulosti. Finance vám těžkou hlavu nedělají, stejně, jako rodina.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete tak trochu jako tank. Stejným způsobem se budete prodírat v tomto týdnu kupředu. Chcete zazářit v práci a také prosadit spoustu nových myšlenek. A toužíte se rovněž vyznat sami v sobě. S podporou rodiny a blízkých se vám podaří mnoho věcí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Analyzování věcí a překonávání vlastních vnitřních překážek bude pro vás ústředním tématem tohoto týdne. Budete dost bojovat se svým pohledem na svět. V oblasti financí buďte spíše šetrní a obezřetní. Velkou oporou vám v tomto období bude rodina.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete v tomto týdnu hodně zaměstnaní. V kariéře se vám bude dařit, zaměříte se na dosahování vytýčených cílů. Lidé se na vás také budou obracet s prosbou o radu. Po finanční stránce strádat nebudete a s rodinou jste teď naladěni na stejné vlně.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY