Horoskop Jarmily Gričové

To, že jste něco důležitého odložili, nestihli nebo jste na to docela obyčejně neměli náladu, ani trochu nevadí, protože stojíte na prahu týdne, během něhož všechno doženete. V pondělí a v úterý si dejte oddech a především se věnujte dotažení všech přípravných prací. Zlom nastane ve středu! Merkur přechází do Býka, takže ke slovu přijde zdravý rozum a poctivá práce. V pátek, kdy se Merkur dostane do sextilu s Neptunem, k tomu přibude i inspirace. Klidně se pusťte i do toho, co byste jindy označili za riziko, protože to vyjde.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V pondělí a v úterý, kdy je Luna ve Střelci, musíte využít všech šancí, které se kolem vás mihnou. Zapomeňte na pochybnosti a přestaňte si namlouvat, že nejste zdaleka tak dobří, jako lidé ve svém okolí. Když si budete věřit vy, uvěří vám i ostatní.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Sextil mezi Merkurem a Neptunem se sice uzavře až v pátek, ale vy jeho pozitivního vlivu můžete využívat už od středy. Dejte na svou intuici, která vám radí jenom to, co je vám opravdu prospěšné. O víkendu se věnujte dětem, neobyčejně to ocení!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Pondělí a úterý, kdy máte volno, využijte k hovoru s partnerem. Nemusíte mluvit zbytečně dlouho, ale bylo by dobře, kdybyste se na tom, co se týká vás obou, shodli. Záležitosti, které ovlivňují celou rodinu, proberte i s dětmi a vyslechněte jejich názor.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Je nejvyšší čas, abyste se přestali ohlížet na to, co si myslí jiní, a rozhodovali se samostatně. Svou tvrdohlavostí si navíc získáte pozornost člověka, který si až dosud myslel, že jste pro něj až moc pasivní, a teď spokojeně konstatuje, že se mýlil.

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když jste opravdu dobří, jsou obory, ve kterých i vy potřebujete radu. Pokud nevíte přesně, jak se starat o zahradu, poraďte se s Pannou nebo s Kozorohem. Bude to dosti zdlouhavý výklad, ale informace, které dostanete, vám za trochu času přece stojí!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Od středy, kdy se Merkur dostává do Býka, se cítíte naprosto skvěle. Planetární energie vás dostanou do situací, kdy i malá námaha přinese značný efekt, a vy šance s chutí využijete. Pokud vás v práci chtějí posunout o příčku výš, poděkujte a berte!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Grilování, kterému se budete v každém volném dni vášnivě oddávat, vám přinese příjemné kontakty s přáteli, ale na vašem zdraví by se mohlo odrazit negativně. Pokud máte citlivější žaludek, maso v marinádě nekupujte, ale nakládejte si ho výhradně sami.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud jste si dosud nebyli láskou svého partnera jistí, všechno se změní k lepšímu. V neděli odpoledne budete překvapení nejen jeho velkorysostí, ale i tím, jak instinktivně chápe, co potřebujete. Dejte mu najevo, že jste to zaregistrovali, bude potěšený!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

V pondělí a v úterý máte dost času na experimenty ve všech oblastech, které vás zajímají. Pokud jste dosud o kuřeti, pečeném v hlíně, jen přemýšleli, konečně to můžete vyzkoušet. Při dodržování postupu je efekt vaší snahy dokonalý a úspěch prostě famózní.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zaměřte se na děti a jejich poslední školní výsledky. Využijte středy a čtvrtka, kdy je Luna ve vašem znamení, a nenápadně se snažte zjistit, co se s nimi děje. Novinky, které se dozvíte, vás potěší a vy zjistíte, že na svou výchovu můžete být pyšní.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Počítačové hry, které jindy nemusíte, jsou pro vás v tomto týdnu tím pravým! Když budete chvíli bezmyšlenkovitě hrát, všechno se vám v hlavě srovná, takže bez potíží přijdete na kloub záležitosti, které se vám dosud jevila jako hádanka, jež nemá řešení.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Od středy výše se cítíte skvěle, ale pátek vyloženě láme rekordy. Kouzlem osobnosti dostanete na svou stranu i lidi, kteří se dosud řadili k vašim protivníkům. Možná se vám přijdou i omlouvat, ale vy máte dost rozumu, a velkoryse nad tím mávnete rukou.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11