#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Bude se vám dařit všechno, na co sáhnete. Štědrá Venuše navíc sype ze svého hvězdného rukávu bonus - může zajistit přátele z uměleckých kruhů. Nejpřínosnější částí týdne se jeví hned začátek, tak se nebojte pustit i do nových výzev. Bude se dařit.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Venuše se spolčuje s Merkurem a pomohou vám k nalezení fasciklů s údaji, které dlouho postrádáte. Zároveň žádají, abyste se snažili ve všech oblastech vašeho života tzv. číst mezi řádky. Jedině tak se vyhnete překvapení na poli lásky, ale i v práci.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zkuste stát nohama pevně na zemi. Můžete si totiž zpočátku vše příliš idealizovat a v případě nezdaru pak prožívat velké napětí, což vám dává Venuše s Marsem pocítit zejména kolem prostředku týdne. Nebuďte pesimisté, ale zdravý racionalismus je třeba.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Přátelský Merkur bystří vaši mysl a zásobuje vás nápady, což je pro veškeré vaše konání tou nejlepší devizou. V oblasti vztahů se řídíte intuicí a zdravým rozumem, logika je královnou při řešení sporů. A toto rozpoložení bude plusem i v zaměstnání.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Blížící se jaro do vás vlévá sílu. Také Mars dodává nutnou porci energie, která vám zesiluje projevy vlastní iniciativy. Váš profesní život dostává zcela nový šmrnc! Ať už svoláte poradu nebo požádáte o zvýšení platu, je tato doba trefou do černého.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Podaří se vám konečně více odvázat. V této době se začne více dařit také vám, kteří pracujete s dokumenty a písemnostmi, učitelům, pracovníkům telefonních ústředen nebo například majitelům knihkupectví. Vesmírná paluba je připravena ve váš prospěch!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Týden přeje získávání vědomostí, které se vám mnohonásobně vrátí. Mars je neposedný a stále se ptá, co všechno ještě máte v plánu, a pohání vás. Jste díky Venuši zvýšeně pracovití a nezahálíte ani v oblasti citů. Někdo nový se může ukázat a zůstat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ve společnosti zazáříte jako Měsíc na noční obloze a získáte přínosné kontakty. Estetika a kreativní vyjádření jsou vaší silnou doménou, myšlenky jsou citově zabarveny - dostáváte příležitost rozhýbat své tvůrčí svaly! Také získáte četné obdivovatele.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve svém zaměstnání se vyhněte skupinkám, které zvýšeně kritizují nadřízené. Dejte jim rázně najevo, že o žádný komplot nemáte zájem. Podobně otevření buďte i doma, a pokud vám něco vadí, raději si to s dotyčným vyříkejte pěkně soukromě a na férovku.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Mnohé z vás políbí v kariérní oblasti paní Múza. Patříte-li mezi architekty, výtvarníky nebo obchodníky se starožitnostmi, jsou vaše vyjadřovací schopnosti nyní šperkem. Díky Merkurovi a Venuši záříte i v soukromí a máte schopnost usmiřovat lidi.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Energie máte dostatek a planetární vládci vás nebombardují negativními silami, takže vám nic nebrání v úspěšném vykonávání práce ani rozvíjení vztahů. Kariéra sice pro vás není prioritou, přesto se vám však díky technickým znalostem úspěch nevyhýbá.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S Merkurem přichází zvýšená intelektuální aktivita. V hlavě se vám množí nápady, máte chuť filozofovat a mnozí jste pohlceni mystikou a uměním. Vaše zvýšená kreativita vám má tendenci přivát pracovní úspěchy a přitahuje do vašeho okolí zajímavé lidi.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY