#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V práci se musíte tento týden otáčet, protože se na vás povalí požadavky od nadřízených. Ale za to si budete moci odpočinout v zázemí domova, kde zavládne příjemná pohoda. Navíc můžete potkat někoho zajímavého, kdo vám utkví na dlouho ve vaší mysli.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Objevíte v sobě touhu po flirtování a nebude vám vadit vrhat do okolí vše říkající úsměvy, stejně jako jiskřit pohledem. V zaměstnání si ale dávejte na podobné věci pozor, protože by si je někdo mohl špatně vyložit, a vy byste měli nechtěné starosti.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Brali byste tento týden nějaký dýchánek s přáteli, protože byste si potřebovali trochu vyhodit z kopýtka a ne stále myslet jenom na starosti. Pokud se nebude nic konat, pak se rozmazlujte náručím svého milovaného, který vám vždy umí dodat energii.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete mít trochu vítr z nového firemního opatření a potrvá proto dlouho, než se s ním sžijete. Doma vám přikouzlí lepší naladění správná hudba, nebojte se ji pustit i hlasitěji. Vaši blízcí ocení, když záříte na dálku a budou se chtít inspirovat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Pokud před sebou budete stále valit povinnosti, za chvíli už přes ten nával neuvidíte nic. Také budete mít tento týden tendenci tajnůstkařit, ale to není nejlepší nápad, pokud nechcete blízké zbytečně pokoušet. Vycítí, že se něco děje a zneklidní.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete tento týden extrémně pečiví na všechny činnosti, kterým se plánujete věnovat. Nejvíce to ohodnotí v práci, ale pokud to doma nepřeženete, například tak že v noci potajmu budete rovnat věci v ledničce, tak to ocení taktéž ve vaší domácnosti.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V tomto týdnu budete mít za patami hned několik ctitelů, a to nejenom v soukromé sféře, ale pár z nich se za vámi otočí i ve vašem profesním životě. Můžete tak pociťovat celý týden určitou nerozhodnost, s kým jít, kam, kdy, co na to vaši blízcí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Bude vás lákat se pustit do něčeho nového, konec konců je to vaše období, tak kdy jindy byste si už měli začít plnit svoje sny, než právě v tuto dobu. Ovšem s vaším milovaným to může díky vaší časové zaneprázdněnosti skřípat. Mluvte spolu narovinu!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Dovedete být nejenom silným protihráčem v oblasti vyjednávání, ale stejně tak dělat obvyklou stereotypní práci s klidnou myslí. Výsledky se samozřejmě dostaví. V milostné sféře naopak spíš potřebujete nějakou lupu, abyste zaznamenali pokusy o hovor.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Nebudete se chtít přizpůsobovat, protože sami nejraději rozhodujete o všem sami. Tento týden vám ale ukáže, že i týmová práce může mít svoje pozitiva a umět ostatní motivovat. V lásce naopak nemusíte konečně skoro nic řešit, ponechte si zadní vrátka.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Kdosi z rodiny vás tento týden překvapí svou pozorností. Neodmítejte ji, můžete mít přece radost i z maličkostí. V zaměstnání se dostanete do nejistoty, ale postačí posečkat nějakou dobu a vše se rozhodne ve váš prospěch. V lásce máte poklidné období.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nepodléhejte panice, pokud se vám nepovede hned všechno na poprvé, některé věci, zvláště pokud začínáte v nové práci, mají svůj čas. Doma tento týden můžete naopak zabodovat nějakým malým ale velkodušným gestem, které blízkým ukáže, že je máte rádi.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY