#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden nejste v příliš dobré kondici. Jste často vyčerpaní a pokud máte dělat něco náročnějšího, tak vás to pořádně vyčerpá. Na své ubývající síly máte zlost. Zkuste nějaký podzimní detox a uvidíte, že i sport vám v této situaci náležitě pomůže.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Jste silná osobnost a nebojíte se výzev a problémů. K jistým situacím se dokážete postavit čelem, proto vás jen tak nic nepřekvapí. ento týden toho bude i na vás moc a koncem týdne se budete cítit značně unavení, ale i po všech stránkách oslabení.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Bezhlavě se vrháte na nákupy, které vám udělají pořádný vítr v peněžence. S financemi to prostě tento týden neumíte. akže raději nechte utrácení na jiné a hlavně vhodnější dny. aky se raději nepouštějte do žádných půjček. Přivoláte na sebe neštěstí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čeká vás poměrně konfliktní týden, kdy se vám podaří pohádat se snad s úplně každým v okolí. Vliv na to má i vaše nálada, kterou neustále kazí někdo ve vaší domácnosti svým neurvalým a sobeckým chováním. Ve víru emocí zapomínáte na možné následky.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Sklízíte jeden pracovní úspěch za druhým. Bravo! Máte před sebou zářnou budoucnost a v práci vás to opravdu baví. Vycházíte dobře se svými kolegy, ale i se šéfem. Díky tomu se vám ráno lehko vstává a nemáte problém udržet pozornost v každé situaci.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaše vnitřní atmosféra je velice neklidná. aké vás přepadají černé myšlenky a celkově jste ve svém životě nespokojení a možná i nešťastní. Rozhodně by vám pomohl nějaký restart života. Na to však potřebujete odbornou pomoc. Oslovte ty správné lidi.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Relaxace a uvolnění, které tento týden přijde je více než vítané. Celý týden si užijete a rádi na něj budete vzpomínat. I když se nestane nic nevšedního, tak přesto vám v myšlenkách zůstane vzpomínka na harmonický týden plný důležitého klidu a pohody.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nepříjemné pocity z minulého týdne jsou jako mávnutím kouzelného proutku pryč. Máte před sebou osobitý týden plný nevšedních zážitků a nových začátků. Náležitě toho milí Štíři využijte a nebojte se otevřeně projevit svůj nesouhlas v jisté situaci.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nálada vám tento týden bude značně kolísat. Je to z toho důvodu, že se po psychické stránce necítíte úplně fit. Nepřidá vám ani vyčerpání z práce, či domova, ale například i spánkový deficit. Odpočinek už potřebujete jako sůl, tak si vemte den volna.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V práci jste za hvězdu. Daří se vám vše, na co sáhnete a nebojíte se otevřeně mluvit o svých názorech. Vaše myšlenky jsou navíc realizovatelné a není tak problém ani u vedení. Povýšení, či zvýšení platu na sebe nenechá dlouho čekat. Jen tak dál!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Všemožně se snažíte prosadit své názory, ať už je to v práci, či doma. Máte však pocit, že vás moc lidí neposlouchá, nebo co je ještě horší, tak nikdo nebere vaše názory vážně. Cítíte se být frustrováni a chcete za každou cenu ukázat, co ve vás je.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Měli byste si utřídit své priority a nemyslet jen na sebe a vlastní zábavu. Mohli byste být, díky svému životnímu stylu, ošklivě překvapení, když zjistíte, že k vám moc lidí netíhne a raději jdou za jinými. Zkuste se více otevřít světu a lidem v něm.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY