#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Umíte reagovat na každé téma a dotaz vašich nejbližších. Čeká vás týden o hře a pohybu, něco takového jako rekonstrukce bydlení či zařizování domácnosti jde teď kolem vás. Bavte se, užívejte si to krásné období, kdy je jaro ještě v plném proudu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden se můžete těšit na obzvláště hřejivou atmosféru ve vaší rodině. Hvězdy vám doporučují trávit doma více času a užívat si klidu mezi svými milovanými. Některé větší podniky s přáteli nebo dlouhé služební cesty nechte proto na jiné období.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Budete milovat skoro letní podvečery. V těchto poklidných chvílích společně plánujete, co všechno v nastávajícím čase s blízkými podniknete. Už víte, kam na dovolenou? Pokud jste byli doposud nerozhodní, zkuste společně přijít na něco dokonalého.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vaše rodina vás velmi příjemně překvapí. I když je můžete podezírat z neplechy, a že se jedná o nějaké potěšení nebo dáreček, který pro vás chystají, odhalíte teprve až při předání. Poslední část týdne je také vhodná pro zvelebování vašeho domova.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Blízcí vám připraví nejeden oříšek k rozlousknutí. Jejich touhy budou směřovat k rozšíření domácnosti - například o akvárium s rybičkami či o pejska z útulku. Přes všechna vaše pozitivní naladění se přece jen na domácím poli skrývají nějaké ty mráčky.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Větší pracovní kmitočet vám zaměstnává mysl více než jindy a především vám ubírá na čase. Vaši milovaní to proto nesou s nelibostí, ale všeho jenom do času, nakonec i vy uznáte, že si zasloužíte relax a vytáhnete rodinku někam na pěknou dovolenou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Rodiče vám nabízejí pomoc, ale vy ji vnímáte jako zasahování do osobních záležitostí. Pokud vás v něčem kritizují, snažíte se volit způsob - jedním uchem sem, druhým ven, než abyste se s nimi zbytečně hádali. Raději zkuste věnovat více času koníčkům.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Situace se na domácím poli mění každou chvíli, avšak můžete počítat s podporou protějšku. Přemýšlíte, jak si rozšířit obzory? Pusťte se do činností, které jste dlouho nedělali a od nichž byste se nyní mohli odpíchnout k dalšímu levelu dovedností.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Především v první polovině týdne můžete být konfrontováni se záležitostí, která negativně zapůsobí na vaše emoce. Naopak osvěžení a příjemné prožitky vám přináší vaše děti nebo už vnoučata. Buďte proto co nejvíce v rodinném kruhu, tam je vám dobře.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Od poloviny týdne způsobuje napěťová situace, že váš protějšek nijak nadšeně nesdílí vaše zaujetí. Představuje si jiný způsob trávení volného času a může se chovat poněkud umíněně. Budete s ním muset mít trpělivost, nebo si raději vyrazte s přáteli.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Doma vše běží neuvěřitelně rychlým tempem, jako byste si chtěli vynahradit to, co jste zameškali v minulém týdnu. Venuše přeje oslavám, takže pokud zrovna nic neoslavujete, zorganizujte nějaké povyražení s přáteli nebo rodinou. Naladíte se na léto.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Je viditelné, že vás tlak v práci vyčerpává. Ještě že máte v zádech ochranitelský Mars, dopink jeho energie je k nezaplacení! Své hnízdečko se snažíte vylepšit na maximum. O víkendu vytvořte nějaký zábavný program pro své děti, kam můžete vyrazit.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY