#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V rodině byste měli najít dostatečnou oporu pro své aktivity. Jestliže vám cokoliv není jasné, zeptejte se na zkušenosti starších členů rodiny a ti vám ochotně vše vysvětlí. Otázka je samozřejmě nakolik bude jejich vysvětlení v rovině scifi a nakolik v realitě. Třeba se dozvíte, že Slunce obíhá kolem Země.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Doma se po vás žádá obrovské množství úkonů, které vám připadají nesmyslné. Pokusíte se zřejmě o asertivní útěk do práce. Tam možná po vás chtějí podobné úkony také, ale zase vám za ně alespoň platí, a to vy jako Býci umíte vzít v potaz. Pokud neuniknete, alespoň zalarmujete posily.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ostatní členové mají představu, že jste veselá kopa, která právě nic zásadního neřeší. A zatím je vaše hlava plná rozporů, které dusíte v sobě, protože jenom málokomu věříte plně. Chcete si svůj seznam - pro a proti, sepsat raději sami, a také se rozhodnout tak, jak budete cítit jako správné ve svém srdci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V tomto čase se pokusíte doma více zapojit tělesné síly, nikoliv však na to abyste zbytek své rodiny srovnali do latě, ale menší jarní úklid bude ceněn víc. Intelektuální práce nyní bohužel právě naopak. Od ostatních členů rodiny vám bude scházet obecně jemnocit, tak alespoň při práci pustíte páru.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jste schopní ponořit se naplno do řešení svého bydlení. A to nejenom myšlenkově, ale i sami přiložit ruku k dílu. Možná se tak budete věnovat i náročným přestavbám. Vůbec toto období máte mnoho kreativních nápadů ke zlepšení své životní úrovně a jste otevření jakýmkoliv i netradičním změnám.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete trochu netýkavky. Umíte si představit pouze vzájemné návštěvy, kde pojítko s příbuznými obstarává někdo jiný než vy. Nechcete se jich především vyptávat, jak se jim daří, protože jsou mezi nimi tací, kteří si dovedou jenom stěžovat. A vy už nemáte chuť ty stížnosti poslouchat dokola.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

V rodině potřebujete najít někoho, kdo by vám ukázal pozitiva rodinného nebo partnerského života. Zatím máte jenom dojem, že vás chce každý člen rodiny využít, vyždímat. Na některé rodinné příslušníky to možná sedí, ale zase nebuďte příliš přísným soudcem, najdou se i výjimky.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nemáte v úmyslu vysvětlovat své plány příbuzným, kteří jsou z vašeho pohledu roztržití, neudrží tajemství a mají pro vás jen málo skutečné empatie. Odstup z vás čiší naprosto jednoznačně a hmatatelně. A tak se vás nikdo na nic neptá. Ale raději nechtějte vědět, co si vyprávějí za vašimi zády.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vaše rodina vás velmi podporuje, a to navzdor všeobecnému trendu dokonce i finančně. Kde to naopak skřípe, je oblast nemateriální. Jenom málokdo vás vnímá duševně. To, že jste v práci spíše součást inventáře, byste pochopili, ale že se k vám takto chovají i doma, vás tedy nenadchne.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Rodina vám sice drží palce ve vašem milostném vztahu, ale o vašem šéfovi, se to říci, nedá. Zřejmě má obavy, abyste nezačali zanedbávat své pracovní povinnosti, a dá vám jich dvojnásob. Ono má tajná láska něco do sebe i v dnešní době, zkuste její malou renesanci a budete mít méně problémů.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Můžete se oprávněně trápit nedostatkem čísi pozornosti a možná nedostatkem pozornosti obecně. Doma si připadáte opomíjeni, v práci po vás neštěkne pes, (i když o byste i oželeli), a partner je líný. Budete si muset osvojit určitou pompéznost v chování a upozorňování na své skutky. A uvidíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Cítíte, že se konečně musíte začít vymezovat proti chybám druhých. Ostatní to ucítí také, protože se z Ryby stane mořský drak. Avšak i když běsníte a druhé kritizujete, tak jste s hříšníky hluboce duševně propojení, takže podvědomě ví, že to stejně nemyslíte natolik ohnivě, jak své výtky prezentujete.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY