#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Je na čase, abyste si začali plnit sny, i když to bude ze začátku těžké. Pokud chcete, cesta se najde a vy pocítíte hned mnohem větší spokojenost. Nemračte se také na kolegy, s úsměvem dovedete věci mnohem snáze dotahovat, jak k úspěchu potřebujete.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Láska vám trochu naruší pracovní plány a vy si budete muset mnohokrát volit, čemu dát přednost, zda pracovním zakázkám nebo se věnovat milostným schůzkám. Obojí půjde skloubit těžko, ale není vůbec vyloučeno, že objevíte originální metodu, jak na to.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nesnažte se být těmi, kdo neustále všechno jenom zakazují. Pokud uděláte v několika věcech ústupky, hned se vám všem bude mnohem lépe dýchat. Navíc pro vás má tento týden několik zajímavých překvapení, které vás přesvědčí o tom, že i zázraky se dějí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Dostane se k vám informace, která vám prozáří dny a vy si hned budete mnohem jistější tím, co byste chtěli od dalších dní. Nebojte se o tom mluvit více otevřeně s blízkými, pochopí vás a není vyloučeno, že vám sami dají několik tipů pro váš rozlet.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Váš majestát nebude v těchto dnech nijak ohrožen, zadaří se vám téměř ve všech oblastech, a kde ještě ne, tak tam se dovedete přičinit natolik dobře, že úspěch na sebe také nenechá dlouho čekat. Nebojte se si občas trochu dupnout i na domácí půdě.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud uvažujete o novém bydlení, měli byste si pospíšit, protože jsou věci, které nepočkají, a které vám dovedou dobře zvednout náladu. Ono se stále rozčilovat a nic nedělat pro změny nikam nevede. Náhoda vám přihraje do cesty i velmi dobrého rádce.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Pracovně se dovedete překonat a i když je únava silná, stejně si své výkony pohlídáte. Víte dobře, čeho byste chtěli dosáhnout a co je potřeba udělat. Nestraňte se ale ani vašim blízkým, větší odpočinek vám udělá velmi dobře a pomůže vám se stmelit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

I když byste si dnes rádi vyhodili z kopýtka, neměli byste to přehánět, protože některé věci rozhodně nejsou pro vás. Šéf si může dupnout a chtít nadstandardní výkony a doma mu může vaše drahá polovička zdatně sekundovat, takže raději nic nepodceňte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Nějaké dobré rady se vám dobře neposlouchají, ale nebude to nedostatkem úcty k mluvčím, spíše tím, že byste měli některé věci raději rychle přehodnotit, protože přístup nějak to dopadne, není dobrý. Nebojte se více improvizovat a hned se vám uleví.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Vaše nervy budou tyto dny zkoušeny laxností kolegů a i když se dovedete přemluvit k tomu, abyste na ně hned nekřičeli, na vašich očích nelze nepoznat nedostatek nadšení z pracovních podmínek. Doma si to vynahradíte a dovedete si dobře odpočinout.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Příroda by vám udělala dobře, ale počasí příliš nespolupracuje, tak se vydejte za zážitky alespoň virtuálně a pusťte si nějaký hezký film. Můžete tak hodně získat a navíc se při tom neunavíte. V práci na vás nikdo tento týden nemá zvláštní požadavky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše křídla jsou připraveny k rozletu, jenom je třeba dobře zvolit směr, abyste se potom nedrželi za hlavu. Na chyby si dejte obzvláště pozor, protože by se hned našlo několik jedinců, kteří by neváhali vám všechny přešlapy otlouci takřka o hlavu.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY