Horoskop Jarmily Gričové

Není pochyb, že nejdůležitějším a astrologicky nejvýraznějším dnem týdne je úterý, kdy probíhá úplněk ve Lvu a kdy je zároveň stacionární Saturn ve Vahách. Berani, Raci, Váhy a Kozorozi by si měli dát pozor na dodržování veškerých předpisů, včetně těch, které platí v práci a které moc jindy moc vážně neberou. Kontroly, které budou chodit, jsou přísné a kouzlo osobnosti na ně nepůsobí! Ve středu, kdy se Venuše dostává do Berana, se mohou na nový a tentokrát šťastný start v lásce těšit nejenom Berani, ale i Lvi a Střelci. Přelom ledna a února jim přinese láskou skoro májovou…

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zkušeností, které v tomto týdnu sbíráte, přicházejí sice v dost drsném balení, ale o jejich užitečnosti ani v jediné chvíli nepochybujete. Jdete až na hranice svých možností, a zároveň se ujišťujete, že si umíte poradit se všemi životními nástrahami.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V pondělí a úterý klidně a bez výčitek svědomí přehoďte veškeré povinnosti na partnera, který má podstatně širší manévrovací prostor než vy. Po zbytek týdne se musíte věnovat práci, ve které se hraje o vaše další postavení a navíc o profesní růst.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Úterní úplněk ve Lvu vás postaví před příležitosti, které byste měli v každém případě využít. Nebojte se změn, neostýchejte se nazvat věci pravými jmény. Pár lidí může mít sice dojem, že si svou upřímností zbytečně škodíte, ale většina vám bude fandit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Občas máte dojem, že při své cestě životem jen sbíráte nešťastné lidi, kteří si bez vás nevědí rady. V tomto týdnu na ně máte štěstí hlavně v pondělí. Naštěstí po vás nechtějí, abyste jim půjčili peníze, ale i tak vám jejich přítomnost komplikuje život.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V pátek, kdy na vás pozitivně působí konjunkce Venuše s Uranem, v žádném případě neseďte doma. Pokud jdete do společnosti se stabilním partnerem, znovu vás dokáže okouzlit, pokud vyrážíte sami, vrátíte se zpátky ve dvou a hlavně totálně zamilovaní.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Saturn, který se ve vašem znamení v úterý točí do zpětného chodu, vás dostane do situace, kdy opravdu nevíte, co dělat. Naštěstí rychle pochopíte, že je nutné, abyste zachovali chladnou hlavu, nic nekomentovali a v klidu počkali, jak se situace vyvine.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na poznámky, které ohledně svého pracovního zařazení od kolegů slyšíte, nereagujte. Pokud nedostanete jiné pokyny, pokračujte v tom, co děláte. Saturn ve vašem znamení se postará, aby se vám veškeré změny, které v práci probíhají, přehnaly nad hlavou.

Štír (24. 10.–22. 11.)

I když se vám opravdu nechce, je potřeba, abyste se na jistého člověka podívali bez iluzí a pochopili, že jeho role ve vašem životě už skončila. Můžete s ním sice soucítit, ale sami dobře víte, že to pro pro základ dobrého a vyváženého vztahu nestačí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Zatímco první polovina týdne je celkem normální, ve druhé odhazujete dosud vládnoucí stereotypy a začínáte žít naprosto jinak. V rodině nastavíte nová pravidla, která vaši blízcí přijímají s nadšením, protože jim připadají spravedlivější než ta dosavadní.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Všechno najednou se řešit nedá, protože to při současné hvězdné konstelaci nezvládnete. Můžete si však najít jednu důležitou věc, které se budete s plným nasazením věnovat a již dotáhnete k vítěznému konci. Víkend máte na to, abyste svůj úspěch oslavili!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Znovu k vám přicházejí šance, s nimiž jste se už jednou rozloučili. Máte šanci znovu začít tam, kde jste před lety skončili. Navíc vás ještě jednou osloví sport, ve kterém jste kdysi vynikali, a začnete uvažovat, že se k němu vrátíte v roli trenéra.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Bude dobře, když si hned na začátku týdne uvědomíte, na co máte nárok, a pak na tom budete trvat. Pokud usoudíte, že v něčem zásadním ustoupíte, je potřeba, aby si vaši protivníci uvědomili, že vaše neřídí nedostatek víry ve vlastní síly, ale velkorysost.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11