Horoskop Jarmily Gričové

V tomto týdnu musíte prokázat rozhodnost a sebejistotu. Když už se pro něco rozhodnete, trvejte na svém, a uvědomte si, že je jen velice málo lidí, před kterými musíte svá rozhodnutí obhajovat. V pondělí si dejte pozor na stacionárního Urana, jehož vliv kromě Ryb zasáhne i Blížence, Panny a Střelce. Všichni tito zrozenci by měli před každou slovní replikou napočítat v duchu do desíti, a před každým důležitějším rozhodnutím do sta. Vyhnou se tak stavu, kdy budou sice svých vyřčených slov litovat, ale kdy se zároveň přesvědčí o pravdivosti přísloví, které praví, že pronesené slovo ani párem volů zpátky nevtáhneš.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jste milí, zajímaví a chováte se příjemně. Potíží se nebojte, protože podstatné vás nečekají a nepodstatné zvládnete levou rukou. Mistrovství dosáhnete zejména v pečení cukroví! Budíte dojem, že snad máte čtyři ruce, protože jen se dvěma se něco takového stihnout nedá.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Obloukem se vyhýbejte falešným lidem, kteří mají sice na jazyku med, ale za zády vás pomlouvají. Můžete sice narazit na společné známé, kteří vám budou vysvětlovat, že jste v jejich hodnocení až moc přísní, ale na ty nedejte. Počítá se jenom váš názor!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Zázraky se sice dějí, ale berte je spíše jako bonus osudu, než jako samozřejmost, na kterou máte nárok. Ty, s nimiž se setkáte v tomto týdnu, se týkají většinou mezilidských vztahů. Najednou si začnete rozumět s někým, jemuž jste dosud na chuť nepřišli.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Lidi, které máte posuzovat, nehodnoťte podle věku, ale podle výkonů. Vyplatí se vám to zejména v práci, kdy musíte pozitivně zhodnotit práci člověka, který je o pěkných pár let mladší než vy. Chovejte se k němu s úctou, protože vaše spolupráce bude dlouhá!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Začátek týdne probíhá v poklidu, ale konec vám všechno vynahradí. Ve čtvrtek si vzpomenete na úkol, který jste totálně zasklili, a který musí být během pátku hotový. Naštěstí se můžete opřít o stacionárního Merkura, který se postará, aby všechno dopadlo dobře.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V pondělí si dávejte pozor, abyste pod vlivem stacionárního Urana neobvinili partnera z něčeho, za co nemůže. Vzápětí byste se sice začali omlouvat, ale šrám, který by to nechalo na vašem vztahu, by byl opravdu bolestivý a oba byste ho cítili ještě hodně dlouho.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Dnem plným podnětů je úterý, kdy Slunce vytváří sextil se Saturnem. Povinnosti plníte s vervou a to, co vás jindy obtěžuje, vás vyloženě baví. Pokud máte problém, obraťte se na lidi o generaci starší. Ti vezmou vaši věc za svou a udělají pro vás i nemožné.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Týden je naprosto normální, ale víkend si užijete. Pokud čekáte na štěstí v lásce, máte velkou šanci, pokud toužíte po vylepšení mezilidských vztahů, máte zelenou! Promluvte si s lidmi, s nimiž jste se dosud míjeli, a najděte společnou řeč.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Vzhledem k velmi výraznému Merkuru ve vašem znamení se můžete těšit na spoustu nových podnětů. Přemýšlíte nad věcmi, které jste až dosud brali jako jednou provždy dané a měníte k nim vztah. Na cestě k poznání sebe sama uděláte v tomto týdnu velký krok kupředu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Všechno, co se v tomto týdnu dozvíte, musíte rozdělit na to, co partnerovi řeknete, protože je to důležité, a to, co mu neřeknete, protože by ho to zbytečně frustrovalo. Dejte si však pozor, aby na to nepřišel, protože by motivy vašeho jednání asi nepochopil.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Firemní vánoční večírek, který na tento týden připadá, je pro vás dost náročným testem sebeovládání. Je potřeba, abyste odolali tlaku kolegů, kteří se do vás snaží nalít různé druhy alkoholu, a pili jen to, co vypít opravdu chcete. Odolejte, vyplatí se vám to!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Překvapením není konce! Z člověka, kterého jste celý dosavadní život vnímali jako kamaráda, se pomalu stává vaše životní láska. Naštěstí si proměnu svých citů a emocí umíte logicky zdůvodnit a nic na světě vás nepřinutí, abyste toho, co se stalo, litovali.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11