#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše komunikace a pracovní nasazení zaujme mnoho důležitých a vlivných osob. Díky planetám také přijde příležitost, kterou byste si neměli nechat proklouznout mezi prsty! Finančně strádat nebudete a i s rodinou budete víceméně vycházet v dobrém.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Tento týden nebude moc jednoduchý. Chvílemi si budete říkat, že jde o pořádně zatěžkávací zkoušku. Ve vaší houževnaté povaze je naštěstí schopnost umět se přenést přes všechny překážky a neutíkat z boje. Uděláte to i nyní. Už proto budete vítězem.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V zaměstnání to pro vás nebude v tomto týdnu moc pohodové, občas budete hodně mrzutí a bude vám vadit určité nekorektní jednání. Proto se častěji můžete cítit unavení, spíše duševně, než fyzicky. Příjemní moc nebudete dokonce ani na vlastní rodinu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Připravte se na hektický týden, bohatý na zážitky na všech frontách. Nebudete mít nouzi o nečekaná překvapení, radost, konflikty i napětí. Hvězdy vám doporučují za všech okolností zachovat chladnou hlavu. Přehnané emoce všeho druhu vás nyní vysilují.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V tomto týdnu vám hned tak něco radost ze života nevezme. Velmi dobře se vám povede během celého listopadu a výjimku netvoří ani následujících sedm dnů. Jedinou oblastí, kde vás tlačí bota, je rodina. Ale i tam to s trochou nadhledu hravě zvládnete.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Očekávejte poměrně vyrovnaných sedm dnů. Některé budou hektičtější, jiné klidnější. Někdy budete mrzutí, jindy plní optimismu. Trochu více vzrušení bude panovat hlavně na domácí frontě, kde to nyní trochu skřípe. Vy si s tím ale hravě poradíte.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Dostatek energie a sebevědomí vás v tomto týdnu může katapultovat směrem k úspěchu. Nebudete postrádat ani bystrý odhad a vaše kreativita bude na výši. Ledacos si můžete rovněž dovolit i po finanční stránce a s rodinou budete jedna ruka jedna noha.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V tomto týdnu na slovo NUDA zapomeňte. Tempo bude zrychlené ve všech oblastech, planety vás budou zásobovat nevšedními událostmi i spoustou příležitostí. Okolí se od vás dočká empatie a strávíte rovněž hodně příjemných chvil s vašimi nejbližšími.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Váš týden bude zaměřený na snahy o kariérní postup. Pomáhat vám budou planety, seč to půjde. Vyhříváte se nyní v jejich milé přízni! Budete se snažit věnovat svým nejbližším a čekají vás hezké chvíle v rodinném kruhu, často úsměvné a velmi radostné.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu si můžete oddechnout. I když bude místy klást velké nároky na mezilidskou komunikaci, zvládnete to. Finance vám nescházejí, v práci se vám daří a navíc disponujete velkou dávkou optimismu. O ten se štědře dělíte se všemi ve svém okolí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Čekejte v tomto týdnu poněkud vysilující boj na více frontách. Naštěstí máte dost síly, abyste vše zvládli. Oporu najdete ve svém domácím zázemí a ve svých blízkých. Musíte se však mírnit, budete mít tendence být k nim občas hodně nespravedliví.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Bude to potěšující a energický týden. Zažijete spoustu zajímavých událostí, dostanete spoustu šancí a také začnete vážněji zvažovat změnu zaměstnání. Peníze vám starosti dělat nebudou a s rodinou to také jakž takž půjde. I když ne vždy zcela hladce.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY