#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budete praktičtí! Uvědomujete si, co potřebujete, a jdete přímo za tím. Dobře nakoupíte hlavně novou techniku. Potřebujete ji v domácnosti, stejně jako v kanceláři a vlastním autě. Víte všechno o potřebných detailech a hlavně ceně, která je teď pro vás dost výhodná. Proto jste velice aktivní!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Stabilita má pro vás dost značný význam! Proto rádi upevníte svůj milostný vztah. Po práci si naleznete vždy dostatek času, abyste se věnovali protějšku a sami sobě. Někomu z vás vyhovuje zůstávat jenom v pohodlí domova! Jiný se zase nejlépe uvolní v divadle a na koncertě nebo při romantické večeři!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Druhým lidem dáváte dobrý příklad! Vaši odpovědnost proto oceňuje i partner. Neprojevuje se totiž jenom ve vašem zaměstnání, ale hlavně v soukromém životě. Děláte všechno přesně na čas a máte velké ohledy k blízkým! Vaše vztahy jsou díky tomu na slušné úrovni a druzí vám taky svěřují více, než musí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nespoléhejte jenom na vlastní schopnosti! Okolo vás jsou lidé, kteří vám můžou dobře pomoci v situacích, ve kterých se dobře nevyznáte. Překvapí vás, že podporu cítíte hlavně od mladých lidí! Znáte je z práce nebo ze sousedství, dávají vám ale mnoho možností. I to vám přináší novou energii a lepší náladu!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Chcete pořádně nakupovat! Hlavně něco pěkného. Situace je výhodná pro vybavení do domu, které musí být kvalitní. Nebojíte se, protože máte čas vybírat si i déle. Nic tedy neuspěcháváte! Váš vkus vám pomůže jak z hlediska nábytku, tak i starožitností. Elektroniku vyberete také dobře, hlavně o víkendu!

Panna (23. 8.–22. 9.)

V zaměstnání jste zodpovědní, ale potřebujete se více uvolnit! Tak využijete každé pozvání na zajímavý dýchánek. Ve společnosti totiž naleznete lásku, pokud chcete! Nemusíte ale běhat z místa na místo. Čekejte prostě na příležitost, která sama přijde. Potřebujete pevné city a budete mít radost ze života!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Víte, že už to takhle dál nejde! Proto se snažíte vylepšit vztah se svými rodiči nebo sourozenci. Stačí se jen normálně domluvit a najít si čas na setkání! Nebo si pomoci v náhlé potřebě! Najednou zjistíte, jak si lépe rozumíte. Proto smažte některá nedorozumění, bavte se spolu a uvolněte problémy!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Dáváte si pozor na své vystupování! Proto nepodlehnete výbušným náladám, ale chováte se rozumně. To bude mít jen samé výhody! Když se víc ovládáte, druzí vás potají obdivují a taky se vám chtějí častěji svěřovat. I protějšek překvapíte svou rozvernější náladou a díky tomu si spolu užijete chvíle pohody!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Jste plní skvělé nálady! Čekají vás samé úspěchy a velká dávka štěstí. Projevuje se ve vašem zaměstnání, stejně jako v lásce, kterou plně prožíváte! Děláte tedy všechno, co se vám líbí a čím dokážete potěšit. Myslíte na blízké lidi, kteří by si měli užívat s vámi, a rozvíjíte vlastní koníčky, které vás baví.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Blízké lidi posloucháte pořádně. Bavte se s nimi déle a uvidíte, jaké brány se vám otevřou. Dodávají vám dobré informace! Oceníte to až za nějaký čas, zafunguje to však dobře. Rady od přátel vám hodně pomůžou a můžete tak zlepšit svoje postavení. Toho si vážíte a příště se jim chcete revanšovat!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ukazujete svoji lepší stránku a také dobré schopnosti! Kromě kolegů si vás proto všímají i šéfové, kteří myslí na vaše povýšení. Tuto naději nechcete ztratit, a proto poctivě pracujete. Nezapomeňte ani na výraznou kreativitu! Hlavně ta vám teď pomáhá, abyste si mohli dělat lepší představy o budoucnosti!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Není třeba chovat se stále jenom skromně! Máte hodně zkušeností a taky oddaně pracujete. Je proto vhodná doba zažádat v práci o zvýšení platu. Víte, že jednání jednoduché nebude! Taky však máte odhad pro to, co si můžete dovolit. Nadřízení si vás chtějí udržet a při svém novém plánování s vámi počítají!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY