#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V novém vztahu uvidíte budoucnost, která se v současné době jeví nanejvýš růžově. Veškeré pochybnosti, které vám v minulosti vyvstaly na mysli, budou ty tam. Konečně se budete moci oddat jistotě, po které tolik toužíte. Vychutnejte si je dosyta.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Probudí se ve vás přirozený cit pro spravedlnost a zastanete se slabších. Uvědomíte si totiž, že vaše zásady a principy fair play stojí za trochu obětované námahy. Uvidíte, že se vám okamžitě uleví a budete mít sami ze sebe opravdu dobrý pocit.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Zraníte city jisté osoby. Snažte se proto alespoň zmírnit bolestivé následky. Empatie a vcítění do pocitů druhých vás leccos naučí. A možná zjistíte, že trochu ohleduplnosti k ostatním vám nejenom nepřidělává problémy, ale dokonce působí radost.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Odhalíte závist jisté osoby. Tato informace vás rozhodně nijak nepotěší, avšak na druhou stranu se vám díky ní mnohé věci vyjasní. Snažte se povznést nad banality a soustřeďte se na to, na čem vám doopravdy záleží. Jen tak budete opravdu spokojení.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Snažte se ovládat, zejména co se týče financí. Rozhazovačnost vás může přivést do velkých nesnází. Myslete na budoucnost a nenechte se strhnout k neuváženým činům. Vzpomeňte si na minulé chyby a poučte se z nich. Jen tak se vyvarujete budoucích.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V práci dostanete nebývale mnoho prostoru. Možnosti, které tak získáte, vás mile zaskočí. Naštěstí nebudete váhat dlouho a okamžitě se vžijete do nové situace. Váš nadřízený bude vaším pozitivním přístupem ohromen a náležitě ho ocení. Jen tak dál.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Stanou se z vás trémisté. Jistá záležitost vás totiž nečekaně rozhodí. Výsledkem bude pár probdělých nocí a nepříjemný pocit strachu. Nakonec však zjistíte, že obavy byly naprosto zbytečné. Poučte se z toho a příště se nenechte zbytečně stresovat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jistý člověk vám vysekne nečekanou poklonu. Na lichotky jste celkem zvyklí, ovšem tentokrát budete opravdu zaskočeni. Dotyčný totiž není typ člověka, který by rozdával komplimenty na počkání. O to více si jeho pozornosti važte, není to samozřejmost.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve společnosti se budete držet spíše zpátky. V poslední době totiž nemáte náladu na bujaré veselí a družnou konverzaci. Je to dáno problémy v osobním životě, se kterými si nevíte rady. Trochu odreagování však potřebujete. Nestraňte se lidí úplně!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Protějšek vám bude klást podmínky a ultimáta. Takový přístup se vám rozhodně líbit nebude a dáte to patřičně najevo. Na druhou stranu se však chcete vyvarovat hádek, a proto ustoupíte ve více věcech, než by vám asi bylo milé. Avšak všeho s mírou!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

S přáteli poklábosíte o své nové lásce. Překypujete dojmy, o které se potřebujete podělit, a kamarádi vás velmi rádi vyslechnou. Jen to nepřehánějte. Nezapomeňte, že nejste jediní, kdo je zamilovaný, a dejte prostor také ostatním, aby se pochlubili.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Před partnerem uznáte svůj omyl. Bude to pro vás sice těžší, než by se mohlo zdát, ale výsledek bude uspokojivý. Spadne vám kámen ze srdce a partnera ubezpečíte o své věrnosti. Důvěra je ve vztahu zcela zásadní pilíř a vy mu dodáte opět stabilitu.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY