#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Venuše je rozmarná a nutí vás provádět domácí reorganizace, takže máte chuť vyházet všechny předměty, které už neladí vašemu oku. Pozor však, abyste nahrazování novými věcmi a zkrášlování bytu nepřeháněli, potřebujete se soustředit i na svou lásku.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Malé zakolísání vznikne hned začátkem týdne, kdy si nebudete jisti ničím, což vnáší do atmosféry doma i v práci rozladěnost. Že by to měla na svědomí slota? Bingo! Ve většině případů se skutečně s nadšeným vítáním blížícího se podzimu nesetkáte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Pokud plánujete reorganizace svého obydlí, můžete narážet na projevy nesouhlasu některého mužského člena rodiny. Přednostně se jedná o manžela nebo otce a jejich nimrání se v detailech vašeho podle nich nerozumného plánu. Musíte vše tvrději obhájit.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Někdo tahá v zákulisí za drátky, aby sabotoval radost ze vzájemné harmonie u vás doma. Vaše ratolesti jsou taktéž zdrojem určité nespokojenosti a zejména uprostřed týdne čekejte průšvihy. Nejlepším řešením je hodně komunikovat a sami sebe motivovat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden naštěstí sršíte energií jako elektrárna, takže vás nic na lopatky nepoloží. Ženská část rodiny touží po výletech, děti zase upřednostňují adrenalinové aktivity, k čemu se přiklonit? Otázku za vás vyřeší váš šéf, protože vás zavalí úkoly.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kvadratura Marse způsobuje, že vás vše dráždí a dostáváte se do nepříjemných konfliktů. V tomto týdnu je také patrné nějaké omezení v rodině kvůli jejímu staršímu členovi. Po pravdě řečeno, pro vyžití se ve volném čase a radovánky vám čas moc nezbývá.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jupiter vám nabízí na zlatém podnose nejvybranější pochoutky. Vzájemná láska, svatba v rodině, nový přírůstek, studijní úspěchy - nic z toho se vám nyní nevyhýbá! Máte také chuť pomazlit své domácí hnízdečko luxusem, takže více nakupujete a tvoříte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Řešíte něco nepříjemného se svým přítelem. Za to s dětmi si teď rozumíte, protože jste spojeni zesílenou citovou vazbou. Od počátku týdne jste pro ně těmi nejlepšími psychology a máte tendenci vědět, co ratolest cítí ještě dříve, než se vám svěří.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Někdy máte pocit, že jste jako v Kocourkově, ne a ne se při tomto týdnu rozumně domluvit. Venuše se snaží situaci odlehčit a pokouší se o diplomatičtější tón, rovněž zpříjemňuje celou situaci hezkým souzněním s dětmi. Každopádně se obrňte trpělivostí.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Bratr, sestra nebo i sousedé jsou více temperamentnější než obvykle a mají tendenci leccos přehnat. Nebo to naopak přeženete vy přílišným moralizováním, třesk je možný z obou stran! Taktéž nevítaná změna v okolí a přenosu informací vás mohou rozčílit.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud jste začali s přestavbou domu nebo bytu, tento týden je ideální na dokončení. Jupiter vám svým trigonem dává chuť a optimismus, abyste se posunuli o pořádný kus dopředu. Venuše přidává jako bonus vkusné estetické perličky, kterými okouzlíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Snažte se tento týden na sobě zapracovat. Planety naznačují, že špatně vycházet můžete se svým mladším bratrem, pokud nějakého máte. Naopak s ženským pohlavím jdou na konci týdne věci na jedničku! V práci si také polepšíte a vyslechnete pochvalu.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY