Horoskop Jarmily Gričové

První tři dny v týdnu jsou vyrovnané a nic závratného se v nich neděje. Zajímavý bude až čtvrtek, kdy se Merkur dostává do opozice s Neptunem. Pokud víte, že někdo zásadně nemluví pravdu, nevěřte mu! Stejně obezřetně přistupujte k pracovním nabídkám a ke smlouvám. Pokud byste dokázali jejich podpis přesunout na další týden, bude to lepší. V pátek se naštěstí Merkur vrátí do Panny, odkud posílí analytické myšlení. Krásný víkend a stálou lásku zaručí nedělní sextil mezi Venuší a Marsem.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Energii, kterou jste načerpali přes víkend, musíte využít hned v pondělí, kdy je Luna ve Střelci. Patrně při tom narazíte na lidi, kteří ještě nenajeli na provozní teplotu, ale to vás nesmí odradit. Když své nápady neprosadíte v pondělí, už se vám to nepodaří.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Příjemné jsou úterý a středa, kdy se kromě Slunce v Panně můžete opřít i o Lunu v Kozorohu. Ve chvíli, kdy usoudíte, že máte pravdu, se začnete prosazovat tak, že vám každý raději ustoupí. Pohovořte i s šéfem, kterého vaše názory opravdu zajímají.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Využijte dnů od pondělí do čtvrtka, kdy je Merkur ještě ve Lvu! Je potřeba, abyste nejenom navázali nové kontakty, ale oprášili i ty staré. Pokud máte kamarády nebo příbuzné, které jste už dlouho neviděli, zavolejte jim a naplánujte společnou akci.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Úvahy o další dovolené nebo prodlouženém víkendu nejsou zdaleka tak mimo, jak se vám zdá. Pokud chcete využít svatováclavského svátku a někam vyrazit, je nejvyšší čas, abyste si sedli k počítači a našli místo, o němž jste slyšeli, ale ještě jste tam nebyli.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jde o týden, kdy se z vás bez velké námahy stane kuchyňský přeborník. Nenechte si namluvit, že jsou složitá jídla, která nezvládnete! Pokud chcete uspět, vyžeňte z kuchyně všechny, kteří se vám motali pod rukama, a zavolejte je až k hotovému dílu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Páteční opětovný návrat Merkura do vašeho znamení vám může silně zkomplikovat pracovní život. Zatímco ostatní jsou už myšlenkami na víkendu, vy začnete mluvit o něčem, co se probíralo před měsícem a na co všichni ostatní kromě vás dávno zapomněli.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaše děti jsou skvělé, a když někdo říká, že vám je závidí, říká to plným právem. Uvědomíte si to v pondělí, kdy je nebudete muset budit. Když vám pak navíc vysvětlí, že se do školy těší, protože je to tam super, budete mít skoro slzy na krajíčku.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zvládnutí čtvrteční opozice mezi Merkurem a Neptunem je pro vás náročnější než pro jiné. Musíte odolat všem slevovým nabídkám, i když vás budou lákat. O nových nabídkách pracovních uvažujte, ale výpověď kvůli nim zatím raději nedávejte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

I když máte pocit, že okamžitě potřebujete vylepšit domov, nic nekupujte! Nemáte nejlepší odhad, takže hrozí, že ve chvíli, kdy si doplněk donesete domů, zjistíte, že mu musíte udělat místo tím, že vyhodíte něco, co vás dosud docela dobře sloužilo.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I člověku, který se slovem hospodaří stejně opatrně jako vy, se občas může stát, že řekne víc, než je rozumné. Pokud by se vám něco takového přihodilo (nejpravděpodobnější je úterý), tvařte se, že se nic neděje, a hlavně svůj úlet zbytečně nerozebírejte.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Počítejte s tím, že spory, které máte s partnerem, budou gradovat. Neztrácejte čas vysvětlováním, protože vás stejně neposlouchá, a snažte se přežít. O celé záležitosti si popovídejte až o víkendu, kdy se domluvíte bez nejmenších problémů.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nedělní sextil mezi Venuší a Marsem vnese do vašeho vztahu přesně to, co mu dosud chybělo. Přestanete přemýšlet a začnete si užívat! Vzhledem k Venuši ve vašem partnerském sektoru se dá čekat, že se miláček překoná a konečně vás požádá o ruku.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11