#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Čeká vás týden, ve kterém projevíte nezlomnou vůli jít za svými cíli a dáte to svému okolí jasně najevo. Vaše orientace na podávání skvělých výkonů se však neomezí jen na pracovní oblast, chcete zazářit i před svými blízkými. A podaří se vám to!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Harmonický týden přinese hodně energie i kopec možností. Planety radí, abyste nebyli přehnaně důvěřiví a věci si pořádně prověřovali. A mračí se i na vaše neustálé přepínání sil. Zvolněte! Více odpočívejte, nejlépe v rodinném kruhu či s přáteli.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V první polovině týdne se těšte na úspěchy v práci i spoustu elánu. V jeho druhé polovině se budete cítit tak trochu frustrovaní a vaše myšlenky se budou točit okolo životních neúspěchů. O víkendu se pobavíte, čekejte trapasy i rodinné události.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Připravte se na složitější týden, kdy se budou věci zdržovat. Budete mít tendence naříkat si na život a přemýšlet o vlastní smůle. Nic netrvá věčně, je to jen vliv planet a brzy pomine. Zvládnete vše díky moudrým lidem a podpoře své vlastní rodiny.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Bude se vám v tomto týdnu dařit. Máte podporu vesmíru a tak se můžete bez obav pustit do mnoha nových věcí. V některých okamžicích vás čeká boj s vlastním egem, ale nesklouznete k aroganci, ovládnete se. Zajděte si načerpat síly do jarní přírody.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Hodně věcí se v tomto týdnu bude komplikovat. Kvůli zpomalenému tempu a průtahům si vaše nervy pořádně neodpočinou. Bude to znát na vaší náladě. Snažte se odpočívat a věnovat se rodině. Je to dobrý lék na sklíčenost a váš aktuální životní pesimismus.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Není to pro vás lehké období. Březen vám zkrátka dává zabrat a výjimkou není ani tento týden. Přijdou chvíle, kdy propadnete lehčí depresi a začnete probírat své problémy s pořádnou dávkou sebelítosti. Oporou vám však budou vaši nebližší a přátelé.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V tomto týdnu budete mít nejednu šanci na úspěch. A to jak v zaměstnání, tak i na domácím poli a v oblasti financí. Některé dosud stagnující záležitosti dospějí konečně k dobrému konci. Hodně zábavy a pohodových chvil vás čeká v kruhu nejbližších.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Protože budete úspěšní, zvedne se vám rovněž sebevědomí. Bude nutné dát si pozor, aby se to nepodepsalo na vztazích s okolím. Naštěstí to zvládnete a přehodnotíte určité postoje i přesvědčení. Potkáte také člověka, který vám bude hodně prospěšný.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

I když na vás budou v tomto týdnu kladeny zvýšené nároky v mnoha sférách a budete se často cítit jako vyždímaný hadr, dokážete to ustát. A ještě povzbudíte lidi, kteří nejsou tak odolní, jako vy. A tím paradoxně pomůžete i sami sobě. Jste skvělí!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V tomto týdnu se budete hodně věnovat zájmům jiných lidí a budete jim aktivně pomáhat. Zaměříte se rovněž na zkvalitnění atmosféry na pracovišti. Vaší silnou stránkou bude komunikace, dokážete pomocí slov mnohého dosáhnout a spoustu věcí vyřešit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden bude poměrně hektický. V práci se prosadíte, ukážete nadřízeným talent a dostane se vám ocenění za vaši objektivitu a nestranný přístup při řešení problémů. Pozor si musíte dát na svou vznětlivost. Budete mít sklony k hulákání na blízké.





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY