Horoskop Jarmily Gričové

Týden bude svižný, ale v podstatě přátelský. Lidé se mají potřebu družit, užívat si vánočních večírků a navzájem se ujišťovat, že adventní fofr zvládnou bez větší duševní újmy. Jedinou změnou v tomto jinak příjemném týdnu je pátek, kdy budeme zápasit s vlivem stacionárního Urana (než říznete, neměřte dvakrát, ale třikrát!), i s vlivem lunárního zatmění v Blížencích. Dejte si pozor na všechno, co říkáte, může to mít nepředpokládané následky!

Beran (21. 3.–20. 4.)

V krizi, o kterou se vám ve druhé polovině týdne postará stacionární Uran, si zachovejte chladnou hlavu. Rychle pochopíte, že své plány nemusíte vzdát, ale jenom je trochu posunout v čase. Místo stresu si užijete krásné Vánoce, což taky není k zahození.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pondělí trigon mezi Venuší a Marsem staré vztahy vylepší a novým dodá šťávu. Pokud máte kolem sebe někoho, na kom je vidět, že by vás rád oslovil, ale bojí se, že na vás nemá, dodejte mu odvahu. Dotyčný vás mile překvapí, takže litovat nebudete.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Sobotní zatmění vás dostane do situace, která prověří vaše kvality. Pokud jste v zahraničí na adventním zájezdu, hlídejte si peněženku, doklady i rodinné příslušníky. Cestou zpátky si navíc hlídejte i rychlost, protože dopravní policie nemá slitování!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Starší generace vás spolehlivě překvapí svou činorodostí. Místo sezení doma se rozhodne, že si někam vyrazí s přáteli své věkové kategorie. Pokud můžete, rodiče na takovou akci dovezte, ale jinak jim do života nemluvte stejně, jako do něj nemluvili oni vám.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Týden je ohnivý, akce střídá akci a vy se rozhodně nenudíte. V sobotu však počítejte s tím, že padnete a budete dohánět spánkový dluh. Pozor si dejte na sny, které se vám budou zdát! Příznivý stacionární Uran se postará, aby byly opravdu inspirativní.

Panna (23. 8.–22. 9.)

To, že se v rámci předvánočního úklidu zbavujete věcí, které považujete za zbytečné, je sice pochopitelné, ale není jisté, zda to zbytek rodiny bude vnímat stejně. V každém případě s nimi to, co chcete vyhodit, prokonzultujte. Předejdete tím hádkám.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Náraz na realitu bude v tomto týdnu tvrdý. Je docela možné, že požádáte o hypotéku, kterou nedostanete nebo se vám přihodí jiná nepříjemná věc. Naštěstí se na celou záležitost už koncem týdne budete dívat jinak a uvědomíte si, že svět se opravdu neboří.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vzhledem k Marsu, který je (a ještě hodně dlouho bude) ve vašem sektoru přátel, se nemáte čeho bát. Kamarádi se postarají nejen o to, abyste se cítili skvěle teď, ale i o to, abyste měli kam jet na Silvestra. Domluvte se na společné akci, bude vynikající!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na oslavu narozenin nemáte nikdy čas, ale letos si ho udělat musíte. Přesto by bylo dobré, abyste ji neplánovali na víkend, kdy doznívá vliv zatmění ve vašem partnerském sektoru. Místo zábavy byste spíše přemýšleli, a to by asi vaši hosté moc nechápali.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Pokud chcete, aby vaše sláva rostla, nesmíte v tomto týdnu udělat bez kamery a bez foťáku ani krok. Hlavně ve středu, kdy vám přeje harmonická Luna z Býka, je možné, že natočíte něco, s čím se pak přihlásíte do soutěže, kterou na celé čáře vyhrajete.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Jde o týden, který vám připadá skoro až nudný. V práci se nic překvapivého neděje, doma je to stejné. O to, abyste se pobrali z letargie, se naštěstí o víkendu postarají vaše děti. Seznámí vás se svými životními plány, které vám doslova vyrazí dech!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když byste opravdu hodně chtěli, na to, abyste udělali radost podle svých představ všem blízkým, prostě nemáte. Využijte úterního večera, kdy je Luna v rozvážném Býku, a vymyslete vánoční dárky tak, abyste jimi udělali radost, ale sami nezbankrotovali.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11