#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden pro vás bude náročný. Bude se to jen hemžit pracovními a společenskými událostmi a vy byste se přitom nejraději zachumlali pod peřinu a čas strávili o samotě u dobrého filmu. Tyto povinné akce však jednou skončí a vy budete mít klid.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Potrápit vás tento týden mohou respirační choroby, nevyhnou se vám a ani rodině. Dlouhodobé nachlazení vám vysaje energii a vy se ještě budete muset starat o ostatní členy domácnosti. Nebojte, každá nemoc jednou pomine a vy zas budete jak rybička.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Máte toho tolik naplánováno, že máte pocit, že do konce roku nemáte šanci stihnout. Musíte se trochu uvolnit a neplánovat si toho tolik, pak si najdete čas na odpočinek a budete mít i vše hotové. Rovněž omezte jistou činnost, která vás zdržuje.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Čeká na vás jistá důležitá záležitost, kterou nemůžete již déle odkládat. Vrhněte se na to s vervou a opravdovým nadšením a uvidíte, že pak vše půjde jako po másle. Nakonec zjistíte, že to nebylo tak hrozné a měli jste tedy úplně zbytečné obavy.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Kolem vás se pohybuje osoba, která vám chce uškodit. Možná dokonce tušíte o koho se jedná, ale nechcete dělat zlou krev. Nebojte se však otevřené konfrontace, jen tak získáte vytoužený klid a daný jedinec se stáhne do ústraní a nechá vás na pokoji.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pracovní vytížení bude tento týden opravdu velké. Vy si z toho však nebudete dělat těžkou hlavu a vše zvládnete levou zadní. Na všechny vzniklé problémy budete reagovat klidně a s rozvahou, takže se nedivte, že k vám hodně kolegů přijde pro radu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vánoce se kvapem blíží a vy už začínáte přemýšlet, co svým nejbližším dáte pod stromeček. Rovněž už plánujete nejen vánoční úklid, ale i pečení a další věci, které k Vánocům patří. Máte recht, připraveným štěstí přeje a aspoň pak nebudete ve stresu.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Sychravé počasí přímo vybízí k lenošení v teple domova. To ale není nic pro vás, rádi podnikáte něco nového, milujete hory a tento týden nebude výjimkou. Výlety do přírody milujete a podzim rovněž, tak proč se taky nechat odradit deštivým počasím.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pozor na případné fyzické přetažení, řekli jste si, že nebudete s předsevzetím čekat na Nový rok a raději začnete hned. Kladete si hned od začátku na sebe vysoké nároky a sportu na vás bude trochu moc, určitě zvolněte a najděte si čas i na odpočinek.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Trochu vás tento týden potrápí případná negativita. Najděte si nějaký příjemný rituál, který vám bude dělat radost a zároveň vás příjemně nakopne na celičký den. Nenechte, aby vám špatná nálada kazila dny a povzneste se na případné její spouštěče.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden si konečně najdete čas na své přátele, které jste poslední dobou trochu zanedbávali. Jejich společnost si opravdu užijete a budete se dobře bavit. Slíbíte si, že se budete scházet mnohem častěji a nenecháte se odradit jinými záležitostmi.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zaměřte se tento týden na pracovní stránku vašeho života. Snažíte si svou práci trochu urychlit a kvalita mnohdy pokulhává. Je tedy dost možné, že na konci týdne budete muset některé věci bohužel předělávat. Přidáte si tedy úplně zbytečně práci.










Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY