#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden vám otevře téma vztahů, smluv a ujednání. Budete dojednávat nové podmínky ve všech oblastech, podepisovat listiny a dohody. Konečně je všechno připraveno pro plnění dřívějších předsevzetí. Couvající Merkur změnil některá vaše rozhodnutí, zvláště ty, co nebyly ideální.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Buďte stále více opatrní sami na sebe. Zkuste se ještě důrazněji zaměřit na zdravý životní styl, vyhledávejte pohyb a zdravě se stravujte. Nový životní styl způsobí, že se posunete o notný kus dále a konečně se budete cítit dobře. Budete-li aktivní skutečně každý den, výsledky vás překvapí.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden vám přinese sílu pustit se do nového projektu a ti z vás, kdo touží po dítěti, mají skvělou příležitost k početí. Do vašeho života přijde i velmi důležitý člověk, a pokud toužíte po lásce, pravděpodobně ji najdete nejenom v náručí svého partnera, ale taktéž ve formě přátelství.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vlivem Černé Luny k vám tento týden budou přicházet pochybnosti, budete přemýšlet o změnách především v bydlení. Nezapomínejte ale, že Černá Luna nepřináší dobré věci a vašich rozhodnutí byste tedy mohli litovat. Důkladně všechno rozvažte a udělejte si jasno ve svých touhách.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Dostane se k vám nějaká ošklivá zvěst, nejspíše pomluva. Nicméně namísto toho, abyste se tím příliš zabývali, byste se měli soustředit na své vzdělání, učení, cestování. Můžete se zaměřit i na učení ostatních. Využijete všech svých sil k naplnění svých záměrů, tento čas vám bude nakloněn.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pozor si dávejte na přízrak Černé Luny, která vás bude pokoušet a přinášet nové touhy. Planeta Jupiter vašemu znamení přeje, a vy se tedy nemusíte obávat velkých přešlapů, máte šanci na posun. Každopádně se opravdu nezastavíte, protože Mars, planeta aktivity, putuje právě Pannou.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Toto období vám přinese osvěžující změny a energii pro nové věci. Možná to bude nová láska, partner či kolega. Chcete-li dítě, neváhejte, je skvělý čas. Stejně tak ale můžete začít i s novým projektem, který v budoucnu vám i vašim blízkým dá vskutku velmi chutné plody vaší práce.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden vás ovlivňuje Černá Luna a planeta Merkur, které mohou do vašeho života přinést špatné zprávy. Můžete se stát terčem pomluv a záškodníků. Na povrch může vyplynout to, co se snažíte utajit. Vše ale bude mít šťastný konec díky blízkosti Marsu a Jupiteru, tak s odvahou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Očekávejte nové spojenectví či společenství, do kterého se včleníte. Lidé kolem vás budou ovlivněni vztahem Merkuru a Černé Luny, to může přinést pomluvy a špatné zprávy. Uvažujte o tom, s kým se chcete dále scházet, a udělejte si v těchto věcech jasno. Očekávejte velmi důležitou osobu.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V práci vás to nasměruje novým směrem. Můžete začít nově či zcela jinak své projekty. Nepříjemnosti ovšem bude způsobovat Černá Luna, bude vás zdržovat nebo směrovat špatnou cestou. Úspěchy přijdou později, zatím se věnujte vzdělávání, obchodním a úředním záležitostem či cestování.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Toto období vám hvězdy přináší témata cestování, učení se a řešení problémů se soudy a úřady. Očekávejte nové změny v těchto oblastech. Černá luna způsobuje problémy, brzdí, ale i ponouká, proto byste měli minimálně své soudní spory odložit na později. Hrozí totiž riziko prohry.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden u vás přijde na přetřes téma financí. Můžete očekávat taktéž milostné avantýry i příležitost se zamilovat. Dejte si pozor, aby vás Černá Luna příliš nesváděla k penězům a nevázanému sexu. Těchto hříchů byste totiž mohli jen o pár dní později velmi litovat, tak si buďte opatrní.






Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY