#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Není každý den posvícení, ale vaši kolegové si ho dovedou udělat kterýkoliv den. Pro vás však tento týden platí ironičtější poselství tohoto citátu. Po novém roce se horko těžko dostáváte do sedla ve vícero oblastech, nikoliv jen v práci. Bude to chtít tvrdší přístup, a jak se říká - Vydrž Prťka, vydrž.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokud jste dosud byli spíše maminčini mazánci, tento týden v sobě budete muset objevit nové vlastnosti. A možná se vám nově nabytá samostatnost a i tíha odpovědnosti dokonce zalíbí. Důvěru do vás možná vloží nadřízený či některý z vašich kolegů, který vás, zdá se, přibere do svého podnikání.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

O nervech, jak železných drátech si prozpěvujete spolu s populární českou kapelou a možná tím ubíjíte sousedy, kteří se Vám možná v rámci předsevzetí chtěli postarat spíše o nervy v kýblu. Pokud přestane účinkovat hudba, můžete ještě zkusit mačkací míček, anebo čokoládu. Ta účinkuje vždy.

Rak (22. 6.–22. 7.)

I když už je druhý týden nového roku, stále ještě podle čínského zvířetníku dobíhá rok koně. A ten vy nyní pocítíte na vlastní kůži. Někdo v okolí si bude chtít osedlat váš volný čas a zapřáhnout vás jako do koňského spřežení. Navíc pozor, nebude se zdráhat ani toho, práskat vám pomyslně bičem nad hlavou.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Litujete, že když už žijete v džungli, nemůžete být alespoň jejím králem, jak vám podle vašeho zvířetníku náleží. Jenže takhle moderní džungle už má jiné krále i královny a sesadit je z trůnu, není ani tak úkol pro lvy, jako spíše pro kouzelníky, kteří by na rozdíl od nich vládli kouzelným proutkem.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokud natrefíte někde v domácnosti na pavouka, neměli byste ho posílat na onen svět. Jednak jich tam mají už nepochybně přespříliš a jednak se říká, že pavouci nosí peníze a kontakty. V případě tohoto týdne se to vyplní, protože vy budete doslova obklopeni sítí svých známých, starých i nových.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

I když váhy jsou zvěstovatelky a zvěstovatelé míru a harmonie, tento týden překvapíte svými pevnými názory a ostrými lokty. Málokdo totiž ví, že když se něco dotkne vašeho silného smyslu pro čest a spravedlnost, neváháte reagovat doslova jako lev nebo beran a i ohnivého střelce byste strčili do kapsy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ve filmech začínáte fandit schopným, někdy i všeho, asistentům, kteří jsou pro své nadřízené nepostradatelní a představují i onen symbolický krk, jež otáčí doslova celou firmou. Vy jste také takoví, a to jak v práci, tak doma. Momentálně se vám vede prostě na vícero frontách - býti nepostradatelným.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Neradi jdete s davem, takže zatímco někteří se rozběhli se začátkem nového roku tryskem, vy se s klidem rozhlížíte, jak že se to v tomto novém roce 2015 vlastně budete mít. Žádné velké změny ale nechystáte a dokonce máte štěstí, že i lidé, kteří vás obklopují, nejsou žádná dynama, ale pohodáři.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

U vás to mají případní nápadníci obtížné, napřed se musíte podívat do svých denních i týdenních plánů, který den by byl pro vaši schůzku nejvhodnější, pak si musí případný svůdce počkat, které místo, protože Vy cestou zvládnete určitě i menší pracovní setkání, no a nakonec čeká v pořadníku na zavolání.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nějak se v tom začínáte plácat jako ryba na suchu. Nezapomínejte, že nejste ryba, ale Vodnář. Jako hvězdář umí číst z oblohy, co potřebuje, i vy můžete ovládnout umění zakotvit alespoň na chvíli v klidnějších vodách a načerpat pro sebe trochu potřebné energie. Zkuste relax na plaveckém stadionu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Směle prohlašujete, že jste optimisty, nemůže za to tak ani tento týden, i když se vám daří dobře, ale spíše váš filozofický přístup ke světu. Říkáte si, nač být vlastně pesimisty, když už si dnes mohou zoufat i optimisté. Takové zoufání je pak plné černého humoru a štiplavých úsloví, které okolí zbožňuje.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY