#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Bude se vám dařit v kariéře a celý týden budete středem pozornosti. Vaši nadřízení si budou pochvalovat váš výkon a nejspíš se k vám dostane i zajímavá pracovní nabídka, možná také díky vašim předchozím kontaktům. Nebudou vás trápit ani finance.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Očekávejte úspěchy a příznivé události jak v zaměstnání, tak v podnikání. Přijdou příležitosti, na které dlouho čekáte. Důležitá bude komunikace, přinese vám důležité informace z různých oblastí. Poněkud skřípat to bude jen v rodinných vztazích.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Potrápí vás roztěkanost a budete muset vynaložit dvojnásobné úsilí na to, abyste zachovali v práci svůj standardní výkon. Zvýšené nároky na čas a pozornost se mohou odrazit v soukromém životě a tak vás čeká týden plný snah o vyváženost a harmonii.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Váš logický úsudek a schopnost plánovat i organizovat vám tento týden přinese mnohé zajímavé šance a nápady. Nejen v kariéře se vám bude dařit. Nudit se rozhodně nebudete. A to ani mimo zaměstnání, rodina a přátelé budou stát o vaši společnost.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Snažte se prosadit všechny nápady, které jsou podle vašeho názoru zajímavé. Nebojte se předvést také svůj talent a objevujte se na společenských událostech. Měli byste být úspěšní ve všem, co čeho se pustíte a ještě zvládnout okouzlit celé své okolí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V práci budete zářit a nadřízení vás dají za příklad ostatním. Nemůžete se divit, jedete na plný výkon a chrlíte jeden nápad za druhým. Doma se rozhostila pohoda a taky finance teď rozhodně nejsou vaší Achillovou patou. Bude to skvělých sedm dní.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Klidný a pohodový týden je ukázkou toho, co můžete očekávat od září. Příjemné události v práci, nabídky na rozmnožení financí i příležitosti k investování a harmonické vztahy v rodině. Máte dost optimistické vyhlídky a nic by vám nemělo kazit náladu. .

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nastává ideální čas k tomu, abyste žádali o to, co vám náleží. Dobře odvádíte svou práci, můžete si říct o zvýšení platu. Ale také zkusit štěstí v jiné profesi. Planety jsou vám nakloněny a to i v otázce financí. Důležité bude pro vás rodinné zázemí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Některé momenty tohoto týdne budou poněkud náročnější. Čeká vás hodně práce a velké nároky na přesnost a pracovní tempo. Doma nebudete mít právě klid a tak nezbývá, než se spolehnout na odpočinek v přírodě. Víkend mimo město vám dodá spoustu energie.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Budete se hodně zabývat prací a finanční prosperitou, kde vás čekají skvělé události. V centru vaší pozornosti se ocitne i vaše rodina, kterou budete rozmazlovat a vaši blízcí vám to nezůstanou nic dlužní. Zažijete po všech stránkách příjemný týden.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Hektické tempo vašich dnů se hned zpočátku týdne přehoupne do pomalejších otáček, ale o moc snadnější to mít nebudete. Všude se budou kupit překážky a nedorozumění, bojovat budete dokonce často i s vlastní rodinou. Máte dost síly, abyste to zvládli!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Nebudete to mít moc lehké. Planety jakoby se spikly proti vám a hned několik jich v tomto ohledu táhne za jeden provaz. Překážky, zdržení, frustrace, váznoucí komunikace. Vy však vyjdete z takové zkoušky vítězně a navíc opravdu posíleni na duši.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY