Horoskop Jarmily Gričové

Týden, na jehož prahu stojíte, rozhodne nelze označit jako nudný. Pondělní zatmění měsíce souzní se stacionárním Neptunem, takže se dá čekat umělecká inspirace, která se dotýká všech životních oblastí. Trigon mezi Merkurem a Saturnem zase zajistí, abyste to, co vymyslíte, uměli taky prodat. Úterý je plné partnerských sporů, ale středa všechny zamilované odmění novou vlnou harmonie. Ve čtvrtek, kdy se Merkur dostává do Raka, si hlídejte přehnanou emotivnost. Ne každý, kdo na vaši adresu žertuje, vás tím chce urazit nebo rozplakat.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Náročné vyjednávání vypukne ve chvíli, kdy bude vaše rodina vyhodit něco, co jí nic neříká, ale na čem vám opravdu záleží. Nedejte se! Když jim své stanovisko vysvětlíte, pronesou sice pár hodně jedovatých komentářů, ale nakonec vše zůstane při starém.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V práci se připravte na stav, kdy pravice neví, co dělá levice, a vy ani netušíte, čí pokyny máte vlastně poslouchat. Nakonec využijete Luny z Kozoroha, a ve středu se půjdete zeptat přímo nejvyššího šéfa. Odpověď, kterou získáte, vás stoprocentně potěší.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Když kamarádi říkají, že vás mají za odměnu, ani trochu se nemýlí. To, co pro ně uděláte na začátku týdne, by opravdu nikdo jiný neudělal. Navíc vás za vaši velkorysost chválí i váš partner, který dobře ví, že v případě potřeby pomůžete stejně i jemu.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vstup Merkura do vašeho znamení, který nastává ve čtvrtek, vás spolehlivě zbavuje veškerých obav z veřejného vystupování. Na poradách si aktivně berete slovo, na rodičovských sdruženích kladete provokativní otázky a každým slovem dokazujete, že vám to pálí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

To, že jste vy s dřívějším partnerským vztahem skončili, ještě neznamená, že to stejně pochopila i druhá strana. Hlavně o víkendu se můžete těšit na telefonáty, ve kterých vám bude vysvětlovat, že si bez vás život neumí představit, a prosit, ať se vrátíte.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Úterní kvadratura mezi Venuší a Marsem vás spolehlivě postaví proti partnerovi. Jeho plány, které vám předestře, jsou sice impozantní, ale taky v totálním rozporu s existující realitou. Naštěstí mu to vysvětlíte tak, aby pochopil, že pravdu máte vy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaším dnem je pondělí, kdy jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Merkurem a Saturnem. Mluvíte sice trochu méně, než obvykle, ale každé vaše slovo se trefí přesně do cíle. Pokud máte úřední jednání, můžete se díky svému projevu těšit na skvělý výsledek.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Trigon mezi Merkurem a Neptunem, který ovládá víkend, vám pomůže najít cestu k lidem, s nimiž jste si dosud nerozuměli. Nedá se říct, že přehrady mezi vámi padnou, ale dá se čekat, že alespoň vy pochopíte, že celá věc je složitější, než se vám dosud zdálo.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Náraz na realitu je tvrdý! Sami se musíte naučit dělat to, co dosud zvládala vaše druhá polovička a čemu vy absolutně nerozumíte. Získávání znalostí si nechcete na čtvrteční večer, kdy vliv zatmění definitivně pomine a kdy budete myslet rychle a přesně.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Rozhodnutí, která jste už jednou udělali, v žádném případě neměňte. Rozhodovali byste se pod tlakem, což nikdy není dobře. Ve čtvrtek velice bedlivě poslouchejte, co vám říká partner. Líbit se vám to nemusí, ale musíte uznat, že má ve všem pravdu.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ke zkoušce, která vás čeká, přistupujete nervózně, protože je vám jasné, že jste přípravu trochu podcenili. Naštěstí se vás budou ptát jenom na to, co opravdu dobře znáte, takže z celé záležitosti opět vyjdete jako hvězda. Nezapomeňte svůj úspěch oslavit!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš vládce Neptun, který je v pondělí velice silný, vás inspiruje k rozhodnutím, na něž jste dosud neměli odvahu. Koncem týdne se vám pak potvrdí, že jdete správným směrem. O víkendu čekejte setkání přátel, z něhož pro vás vyplynou zajímavé nabídky.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11