#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jako parta přátel při vás tento týden bude stát shluk pozitivních planet, takže se můžete těšit na velmi inspirativní jarní období. Poetická květena vás bude motivovat nejenom ve věcech lásky, ale pustíte se evidentně i do úprav svého bydlení, které tak dozná mnoha kreativních koutů a zákoutí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Zatímco někteří si berou tyto jarní dny volno, vás bude práce dvojnásob těšit. Je ideální doba pro kariéru. Nepropásněte hozenou rukavičku shůry a své pracovní dovednosti a působnost vylepšujte každičký den. Vše, co souvisí s vaší seberealizací, by vás mělo nadmíru těšit, přesčasy nepřesčasy.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jistě už vám pár lidí řeklo, že jste pořádné dynamo. A zatímco mnoho lidí zjara zpomalí a bude pomalu čerpat novou energii v kvetoucí přírodě, vám bude připadat, že se svět točí pomaleji a navíc ještě jaksi ve prospěch úplně jiných typů lidí, než jste vy. Příroda ale pomůže uklidnit i vaše nervy.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jarní slunce vám bude svítit tento týden především do vašich rodinných záležitostí. Zdá se, že i dlouhodobé konflikty se konečně mohou obrátit k lepšímu, stejně jako otázky, které vám dosud pravděpodobně dělaly těžkou hlavu. Jaro přináší nové začátky i možnost zkusit dělat věci nově.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden byste se do přírody nejraději nastěhovali. Dali byste si líbit snídani v trávě pod rozkvetlou třešní, oběd někde ve stínu mocnějšího kmene a večeři ideálně pod hvězdami, třeba ještě za svitu loučí. Vzhledem k příznivým teplotám budete moci minimálně některou z těchto vizí realizovat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Přestože většina vašeho okolí bude nosit v hlavě, co si vzít na sebe a kam se vydat po práci za jarní inspirací, vaše myšlenky se většinou zastaví již u té práce a tam také zůstanou. Jste v období sbírání zkušeností a vzájemného se obohacování spolu s kolegy, které ponese okamžité pracovní ovoce.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Jarní období vám kouzlí na tváří váš typický úsměv, ale váš partner vám ho zase, ačkoliv mnohdy nevědomky, krade. Vypadá to, že vaše srdce se bude nyní trochu trápit, protože můžete mít dojem, že vás protějšek vůbec nevnímá, nezná a nemiluje. Udělejte si tedy čas a znovu se s ním seznamte.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jaro vás bude z domova spíše vyhánět, než aby vás lákalo do náruče partnera nebo k podnikání výletů spolu s rodinou. Komunikace bude váznout a domácí práce pro vás budou doslova trestem, kterého se rádi zřeknete. Týden je však dlouhý a ke konci nejenže obnovíte vazby, také i něco pochopíte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Rodina bude nosit tento týden vaše barvy a vy se, bez obrazných přirovnání řečeno, budete konečně opravdu moci spolehnout na její podporu. Získáte tak cenný prostor pro veškeré další aktivity a není vyloučeno, že se vám podaří rozběhnout i něco, k čemu jste dosud jenom sbírali odvahu, a vyjde to.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V těchto dnech budete řešit především partnerské záležitosti. Jak hvězdy naznačují, partner vám možná nastaví zrcadlo. Snažte se vnímat každý detail, který vám protějšek vypravuje, jinak vás brzy označí za nevšímavého egoistu - přesně tak, jak to máte ve zvyku s těmi, co vás neposlouchají, vy.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vy budete působit, jako byste se ještě doposud neprobrali ze zimního spánku. Zvláště rodinní příslušníci budou vaší oporou a vy, aniž byste museli nějak významněji přispět k dílu, budete mít hojnost všeho, co si hrdlo ráčí. Jenom nezapomeňte, že opravdu všechno má svoje meze.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Sice budete mít tento týden poměrně klidnější rodinné podmínky, ovšem pravděpodobně ještě pod tíhou nějakého doznívajícího konfliktu budete reagovat na mnohé pronášené poznámky a gesta poměrně cynicky. Tím blízké příliš nepotěšíte, ale to ostatně po pravdě řečeno ani nemáte v úmyslu.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY