Ve hvězdách

Využijte sextilu mezi Saturnem a Plutem, který navíc ještě posiluje Venuše, a rozhodněte se, že do svého života konečně vnesete nevyhnutelné zásadní změny. Nebojte se rozhodovat, ale pro jistotu své plány proberte s člověkem, s nímž máte dobré zkušenosti a víte, že mu můžete věřit. Navíc si musíte hlídat veškeré dokumenty. Pokud chcete mít i v budoucnu klidné spaní, na ty nejdůležitější si najměte bezpečnostní schránku v bance.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hlavně na začátku týdne, kdy je Luna ve Střelci, se můžete řídit impulsem, který je sice překvapivý, ale v žádném případě vás nezavede někam, kde byste nechtěli být. Důvody svého rozhodnutí nikomu nevysvětlujte, protože by to byla zbytečná ztráta času, jehož momentálně nemáte nazbyt.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ať sáhnete do čehokoliv, čeká vás úspěch, se kterým jste nepočítali. Je ale potřeba, abyste si hned na začátku týdne vybrali cestu, kterou chcete jít, a z té potom neuhnuli. Radost vám udělají děti, jež sdílí vaše životní priority a považují je za moudré.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Jediné, o čem musíte opravdu odpovědně přemýšlet, je vaše vlastní cena. Ve chvíli, kdy usoudíte, že vás někdo chce podhodnotit, musíte dát jasně najevo, že to nepřipadá v úvahu. Můžete tak sice získat pověst obtížného člověka, který nespolupracuje, ale vaše vlastní sebehodnocení újmu neutrpí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Zapomeňte na neúspěchy, odstřihněte se od nepříznivé minulosti, zaměřte se na to, co jste vždycky chtěli a pro co dosud ve vašem životě nebyl náležitý prostor. Ať se v tomto týdnu rozhodněte pro cokoliv, dláždíte si cestu k úspěchům, které druhá polovina roku spolehlivě přinese.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Dny, kdy se musíte smířit s tím, že v jistém ohledu hrajete druhé až třetí housle, nejsou sice moc příjemné, ale vy je musíte přežít. Nesnažte se za každou cenu vyniknout a spíše se věnujte dotahování rozpracovaných záležitostí, na něž jste zatím neměli čas.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Veškerý zdravý rozum, jímž disponujete, byste měli věnovat partnerovi, který se bez něj neobejde. Jedině vy mu dokážete vysvětlit, že by si měl dávat pozor ne na lidi, kteří otevřeně říkají, že ho nemají rádi, ale právě na ty, kteří se na něj široce usmívají a přitom přemýšlí, jak a kde by ho podrazili.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

To, že zápasíte se závistí, je momentálně velice pochopitelné. Zatímco se vašim kamarádům daří ve všem, na co jen sáhnou, vy se namáháte a žádný pozitivní efekt nevidíte. Když si však uvědomíte, že si momentálně vytváříte základ pro úspěchy, které přinese jaro, získá vaše snažení rázem smysl.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna v Kozorohu, jdete od úspěchu k úspěchu. Štěstí vás čeká zejména ve vztazích, kde stačí, abyste jen naznačili a dotyčnému je hned jasné, že se na něj právě usmálo jeho životní štěstí. Vybírejte moudře člověka, kterému prokazujete svou přízeň!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

To, co slyšíte, vás sice může překvapit, ale neměl by to být důvod, abyste uhnuli z nastoupené cesty. Opatrní byste měli být zejména v pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Venuší a Jupiterem a kdy máte tendenci riskovat daleko víc, než je rozumné a bezpečné.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Připravte se na tlak různých mocenských skupin, které si velice dobře uvědomují vaše kvality a které vás přemlouvají, abyste se přidali právě na jejich stranu. Naštěstí máte dost rozumu, takže celou záležitost hrajete do autu a čekáte, jak se to vyvine.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V pátek a v sobotu, kdy je Luna ve vašem znamení, jste až neskutečně aktivní. Můžete tím rozčilovat zbytek rodiny, která chce o víkendu především spát a nechápe, proč máte potřebu neustále něco dělat. V neděli, kdy je Luna v Rybách, si dávejte pozor na alkohol, který na vás velice silně působí!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Hned v pondělí se ujměte slova a nenechte si ho vzít až do nedělního večera. Pokud se v rodině něco řeší, nenechávejte si svůj názor pro sebe. Ve čtvrtek se připravte na útok svého partnera, který není spokojený s vaším stávajícím způsobem života a začne vyžadovat změnu.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY