Ve hvězdách

I když jste si jistí, že máte svůj život pod kontrolou, měli byste být v tomto týdnu prozíraví. V pondělí jste pod vlivem konjunkce Marse s Neptunem, který dává zelenou citovým vyděračům. V úterý, kdy Merkur vstupuje do Ryb, si hlídejte podvodníky všeho druhu. To, že vám někdo pláče na rameni a vysvětluje, že se bez vašich peněz a jiné hmotné podpory neobejde, ještě není důvod, abyste mu něco dávali. Naštěstí v dalších dnech seberete zdravý rozum a ohrožení snížíte na minimum.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pohled do skříně vám říká, že je nejvyšší čas na obnovu šatníku, pohled po peněženky vám vysvětluje, že to není moudré rozhodnutí. Počkejte do středy, kdy se Venuše dostane do sextilu s Uranem a kdy narazíte na něco, co bude levné a zároveň za přijatelnou cenu.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Ve čtvrtek, kdy se Merkur dostává do konjunkce s Neptunem, si dejte pozor na kamarády. Pokud vás chtějí dostat na akci, na kterou se vám nechce, využijí opravdu všech prostředků. Vy se pak sice můžete zlobit, ale bude vám to houby platné.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nechoďte ke kováříčkovi, když můžete rovnou ke kováři! V případě potřeby se bez obav obraťte na nejvyššího nadřízeného a řekněte, co se vám nelíbí. Je to sice riziko, ale planetární situace je vám příznivá a postará se, aby všechno dopadlo tak, jak potřebujete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V životě svých kamarádů opravdu fungujete jako anděl strážný. Pokud některý z nich shání práci, neslibujete, ale rozhodíte sítě. Když vám pak dotyčný přijde děkovat, velkoryse mávnete rukou a vysvětlíte mu, že on by na vašem místě udělal totéž.

Lev (23. 7.–22. 8.)

První polovina týdne proběhne v pohodě, ale od pátku výše byste si měli dávat pozor na veškerých firemních akcích. Je docela možné, že se na vás přilepí někdo, kdo bude pracovat na tom, aby si získal vaši důvěru, a kdo se pak pokusí získané informace zneužít ve svůj prospěch.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaší hlavní kvalitou musí být sebeovládání. Budete ho potřebovat zejména o víkendu, kdy vás naprosto rozhodí návštěva, která se ve dveřích objeví o hodinu dřív, než měla přijít, a navíc vůbec nechápe, jak moc vám svým jednáním zkomplikovala život.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Ke svému údivu zjistíte, že je spousta lidí, kteří vám závidí společenskou obratnost a talent, s nímž se dokážete rychle seznámit s novými lidmi. Týká se to zvláště víkendu, kdy se sice nezastavíte, ale zase se obohatíte několika novými přáteli.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Některé věci si musíte promyslet v klidu a o samotě. Konečné rozhodnutí pak odložte na dny od středy výše. Merkur bude v Rybách a vy si můžete být jistí, že se kromě rozumu budete řídit i intuicí, která je momentálně vaší nejsilnější stránkou.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Týden je v pořádku, ale v sobotu a v neděli máte sklon k nemoudrému riziku. Neposlouchejte partnera, který říká, že to všem ostatním vyšlo, a vsaďte na bezpečí a jistotu. Hlavně v neděli dopoledne, kdy je Mars v kvadratuře s Jupiterem, jezděte hodně opatrně.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zatímco pracovní záležitosti vám problémy absolutně nedělají, při organizaci domácího života tak trochu plavete. Možná by stačilo, kdybyste si přestali myslet, že musíte všechno zvládnout sami, a místo toho zaúkolovali zbytek rodiny, který zatím nedělá celkem nic.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Všechno důležité projednejte v pondělí, kdy je Merkur ještě ve vašem znamení a kdy jsou vaše vyjadřovací schopnosti na opravdu vysoké úrovni. Možná se najde někdo, kdo se vám pokusí oponovat, ale už po prvních větách zjistí, že skutečně nemá šanci.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Když přijdete na to, že jste udělali chybu, zvedněte hlavu a hrdě se k tomu přiznejte. S údivem pak zjistíte, že jste si tím získali obdiv svých nejbližších, kteří sice vědí, že by se ve stejné situaci měli chovat stejně, ale zatím k tomu nenašli odvahu.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY