#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Poslední dobou jste neměli moc času na svou rodinu a občas jste na ně neměli ani náladu. Tento týden se chystáte jim to vše vynahradit a vymyslíte skvělou zábavu. Všichni budu spokojení a vy budete na tento týden ještě dlouho a s láskou vzpomínat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Kolem vás se pohybuje osoba, která lže jako když tiskne. Občas o těch lžích víte a snažíte si toho nevšímat. Poslední dobou však její chování přesáhlo únosnou míru a vy se rozhodnete jí na rovinu říct, co si o takovém lživém jednání skutečně myslíte. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Dejte si tento týden na sebe pozor. Hvězdy varují před drobnými úrazy, které nejsou nijak závažné, přesto však potřebují chirurgickou péči. Máte před sebou pracovně náročný týden, tak si o víkendu udělejte volno a vyražte někam za pořádnou zábavou. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6.–22. 7.)

Není nad rodinnou pohodu. To vy moc dobře víte a konečně jste tomu přizpůsobili i své pracovní tempo. Přijde vám, že se okamžitě zlepšili vztahy v rodině a máte si stále co říct. Práce vám nijak neuteče a jste spokojení, že už se tolik nestresujete. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7.–22. 8.)

I když okolnosti ve vašem životě nejsou mnohdy příznivé, tak vy se nezapomínáte usmívat. Snažíte se dívat na svět pozitivně a z nepřízně osudu si nic neděláte. Víte totiž, že po bouři vždy přichází nejen sluníčko, ale také závan čerstvého vzduchu. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Váš partner si na vás cení vaší upřímnosti a pečlivosti. Mnohdy ho však právě tyto vlastnosti štvou. Jinak tomu nebude ani tento týden. Možná to občas trochu přeháníte, zkuste zvolnit a někdy si nechte kritiku jen pro sebe. Však ono se nic nestane. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Již od začátku týdne máte energie na rozdávání. Jste plni skvělých nápadů a nic pro vás není problém. Zdá se, že jste zvládli všechny situace, které s nástupem listopadu přicházejí a nyní jste už skvěle sehraní a máte na vše svoje místo. Jen tak dál. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pracovní oblast není tento týden vaší doménou. Potrápí vás zejména pracovní vztahy. Ty jsou totiž nyní na bodu mrazu a vy dokonce máte pocit, že se proti vám snad všichni kolegové spikli. Vážně přemýšlíte nad tím, že je možná čas jít zase o dům dál. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Mějte se na pozoru před lákavými reklamami v obchodních řetězcích. Tento týden vás totiž mohou lehce zlákat. Zbytečné utrácení však momentálně potřebujete úplně nejmíň. Nečekané výdaje a blížící se svátky vám totiž udělají pěknou díru do peněženky. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Rozhodnete se hodit za hlavu dávné spory a oslovíte svého dlouhodobého kamaráda. Vyrazíte si někam do společnosti a jste na sebe pyšní, že umíte být takhle vstřícní. Toto setkání se vám však vymstí. Tento rádoby přítel vás pak za zády pěkně pomluví. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Máte pro strach uděláno a nebojíte se jít s pravdou ven. S nadřízeným budete tento týden bojovat. I když s vámi v mnohém nesouhlasí, oceňuje na vás vaši schopnost stát si pevně za svým. Přesně tento typ dravého člověka on pro svou firmu potřebuje. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše vitalita je tento týden značně oslabená. Necítíte se být totiž úplně ve své kůži. Zdravotní stránka hlásí potíže, a díky tomu nebudete zvládat vše jako dřív. Nespěchejte však na sebe a dopřejte svému tělu čas na to, aby se zase dalo do pořádku. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!





Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY