#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zkusíte si roli dohazovače, když se pokusíte seznámit dvě osamělé duše. A výsledek bude vynikající! Dotyční k sobě velmi lehce najdou cestu, což znamená, že máte vynikající odhad na lidi. Nemyslete si však, že vaše seznamka bude slavit úspěch vždy.

Býk (21. 4.–21. 5.)

V zaměstnání vás budou vynášet do nebes. Svojí pohotovou reakcí totiž zachráníte situaci, která by jinak byla hrozila velkým problémem. Improvizace vám naštěstí není cizí. Sami sebe tak přesvědčíte, že se umíte rozhodovat rychle a s chladnou hlavou.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ukážete, jak umíte být zásadoví. V jisté otázce totiž nezměníte své stanovisko, a to přesto, že z lavírování byste mohli sami profitovat. Pro vás je ale mnohem důležitější čest a morální hledisko. Buďte pyšní sami na sebe a stůjte si za svým názorem.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V práci se nezastavíte. Připravte se proto na náročný týden, na jehož konci však bude příjemný pocit zadostiučinění z dobře odvedené práce. O víkendu si pak vynahradíte čas, který jste strávili v zaměstnání. Vaši blízcí vás v nasazení plně podpoří.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Potěšíte svůj protějšek. Dokážete mu, jak moc ho milujete a co pro vás znamená. Dejte přednost skutkům před slovy, jen ty jsou totiž opravdu přesvědčivé. Věřte, že i když vás to bude stát mnoho sil a přemáhání, váš partner za tu oběť rozhodně stojí.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V lásce poněkud zaváháte, což by se vám mohlo nepříjemně vymstít. Každá trampota však má svou mez. S využitím svého šarmu, smyslu pro humor a sex-appealu se vám jistě podaří dát všechno zase do pořádku. Jen příště trochu více važte slova i činy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Někdo vás zcela spontánně osloví. Bude to pro vás trochu nezvyklé, ale i tak velice příjemné seznámení. A kdo ví, možná přeskočí jiskra! Důležité však je, abyste překonali svoji rezervovanost a otevřeli se cizímu člověku. Naučte se lidem důvěřovat!

Štír (24. 10.–22. 11.)

V novém zaměstnání se vám tento týden podaří zabodovat! Umíte totiž zapůsobit na ty správné lidi v tu správnou chvíli. A navíc přesně víte, jak ukázat to nejlepší, co ve vás je. Tato prozíravost se vám bohatě vyplatí. Kolegy i nadřízené oslníte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Po delší době se ozve osoba, na které vám opravdu velmi záleží. Proto se snažte, abyste působili nenuceně a příjemně. Vyhněte se veškerým výčitkám a především stížnostem na svůj život. Raději buďte posluchačem a dotyčného nechte, ať se vám svěří.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Dozvíte se zajímavou novinku, která vás doslova šokuje. Zachovejte však chladnou hlavu. Když se nad záležitostí hlouběji zamyslíte, zjistíte, že dává logiku. Také si pečlivě rozmyslete, zda pikantní informaci pustíte dál do světa. Můžete tím ublížit!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

V práci si trochu spálíte prsty. Je to dáno vaší nesoustředěností. Máte totiž sklon přehlížet detaily a rozhodovat se ukvapeně, což není u žádného povolání nic dobrého. Snažte se vyřešit problém, který odvádí vaše myšlenky od práce, co nejrychleji!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Očekávejte příchod menšího finančního obnosu. Přestože nepůjde o milionovou částku, nečekaná peněžní injekce vám zvedne náladu a do jisté míry vytrhne trn z paty. Můžete za ni totiž pořídit dárek svému blízkému, na jehož narozeniny jste zapomněli.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY