#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V tomto týdnu se nedá hovořit o tom, že by domácí hnízdečko bylo vaší hlavní parketou. Vaše horké hlavy mixují plány daleko za hranicemi čtverečných metrů vašeho domova. Toužíte po nezávislosti, takže zvelebování bytu není pro vás tím pravým ořechovým.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Rodina sehrává v tomto týdnu veledůležitou roli v otázkách vašeho směrování. Ať už se jedná o pracovní záležitosti či kontakty s opačným pohlavím, jste od svých bližních plně podporováni. Prostřednictvím někoho z rodiny můžete narazit na něco nového.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Na svou rodinu se snažíte v tomto období orientovat mnohem více pozornosti než na sebe, což je velmi hezké. Za nitky zpovzdálí tahá Jupiter, který to svým spiklenectvím s Venuší může obrátit proti vám. Těžíte z hezké domácí atmosféry spokojenost.

Rak (22. 6.–22. 7.)

K domácím záležitostem máte velmi kladný vztah. Úpřímnost a tolerance jsou tou nejlepší kombinací pro pohodovou atmosféru v rodinném kruhu. Faktem však je, že v jistých dnech byste měli zaujmout vůči některému jedinci z rodiny trochu tvrdší postoj.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Do rodinných záležitostí dáváte v lednu velký drive, neboť Mars si svítí právě na tuto oblast. V případě, že má některý z vašich milovaných problém, jste schopni plného nasazení pomáhat. Vaše rady budou skutečným pokladem, zvláště co se týče domova.

Panna (23. 8.–22. 9.)

V domácím scénáři máte napsaný úklid a přehodnocení rodinných plánů na úpravy interiéru. Výborně uplatníte svůj cit pro barvy a najdete vhodné umístění pro hezké dárky, které jste získali o Vánocích. Merkur se Sluncem způsobují velkou kreativitu.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Domácí půda se pro vás stává nesmírně důležitou. Napěťové vlivy od Slunce, Merkura a Pluta velmi nesmlouvavě naznačují, že není radno v rodinných záležitostech nic podcenit. Kolem člena vaší rodiny vznikne situace, která vás zatíží hádkami.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden nepatří mezi ty, jejichž převážnou dobu byste trávili doma nebo se zabývali úklidem domácnosti. Váš vnitřní startér je nasměrován na koníčky mimo domov, přičemž toužíte zapojit i děti. Pokud se můžete přičinit na růstu dětí, uděláte to.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na rozdíl od finanční sféry se oblast domova ukazuje poněkud slabší. Jste plní expanze po požitcích, což tu a tam naráží na nesoulad v názorech, především se staršími autoritami. Taktéž vás zatěžuje jejich písnička o pradávných problémech. Trpělivost.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Události v domácnosti zavánějí rušivými momenty, jejichž vlivem jste nuceni přistoupit k změnám. Zejména v polovině týdne, kdy je aktivován negativní vliv Urana, může dojít k nepříjemnostem. S někým ze svých nejbližších se pohádáte, což zamrzí!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaše originalita má tendenci se zaskvět ve vychytávkách v bydlení. Hrát si a zkrášlovat - toť váš trend! Oplýváte řadou nápadů, přičemž si vaši nejbližší lámou hlavu, kde čerpáte všechnu inspiraci. Dodáváte iluze většího prostoru, umísťňujete zrcadla.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Rodina sice nejde stranou, nicméně s řešením problémů v této oblasti nepospícháte. Merkur dává v těchto dnech tendenci rodinné debaty odkládat. Faktem je, že na svědomí to mohou mít i vaši přátelé, pod jejichž silným vlivem se momentálně nacházíte.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY