#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V oblasti lásky budete tento týden upřímnější a otevřenější než kdy jindy. Je proto ideální čas vyříkat si s partnerem veškerá nedorozumění a spory kdysi zametené pod koberec. Máte totiž dostatek empatie a pochopení a všechno si zdárně vysvětlíte.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pustíte se do práce, kterou jste doposud zanedbávali. I když to zpočátku nebude nic lehkého, natož příjemného, uděláte velký kus práce a ubude vám mnoho povinností. Nakonec s úlevou zjistíte, že máte veškeré resty na nějakou dobu z krku. Užijte si to!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V zaměstnání najdete u kolegů zastání a pochopení. V těžké chvíli vám tato podpora velice pomůže a s úlevou si uvědomíte, že vaši spolupracovníci vám vždy rádi pomohou. Výborný kolektiv je v tomto případě k nezaplacení. Budete mít oprávněnou radost.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Blíží se k vám nová láska! Nebojte se rozlousknout nejasnou situaci a udělat rozhodující krok. Obavy z nesprávného rozhodnutí v tomto případě nejsou na místě. Naopak. Proto hodíte pochybnosti za hlavu a necháte se vést svými city. A neprohloupíte!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ke své rodině budete velkorysí. Necháte na sobě doslova dříví štípat, moc dobře si totiž uvědomujete, že je to pro dobro věci. Obětovat se vám nebude dělat problém. Naštěstí však jasně poznáte zdravou míru a nenecháte se v žádném případě zneužívat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Konečně se dočkáte dlouho očekávaného zvýšení platu. Radostnou zprávu si vychutnáte dosyta se svými blízkými a přáteli. Všichni s vámi budou sdílet upřímnou radost, včetně kolegů, kteří vám sice lehce závidí, ale zároveň vám úspěch velice přejí.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaše práce se stane kreativnější a zajímavější. Tento vývoj oceníte s nadšením. Sice máte více zodpovědnosti, ale volnost a prostor pro vlastní invenci vám budou vysloveně svědčit! Nenecháte se otrávit stinnými stránkami, víte, že pozitiva převáží.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Váš nový vztah se posune o kus dopředu. Bude čím dál harmoničtější a otevřenější. Zjistíte totiž, že partnerovi můžete stoprocentně důvěřovat. A to je jeden ze základních pilířů spokojenosti. Obavy z nezdaru proto konečně hodíte daleko za hlavu.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Obavy z nové práce se rozplynou jako pára nad hrncem! Do kolektivu se začleníte velice rychle. Je to dáno nejen tím, že jste výbornými pracovníky a všem předvedete, že máte výjimečné schopnosti, ale také tím, že zároveň dokážete vypustit práci a bavit se.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Je pravděpodobné, že podlehnete sexy kolegovi či kolegyni. V tom případě vás čekají žhavé milostné avantýry na pracovišti. Tento týden se proto připravte na pořádnou dávku vášně, ale také adrenalinu. Přece jenom jde o riziko. A to si uvědomujete.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Odvedete výjimečně kvalitní práci a šéf vám to dá najevo. Radost bude velká, stejně jako ocenění vašeho nadřízeného. Nejvíce potěšení vám však bude působit fakt, že jste překonali vlastní strach, zábrany a nedokonalost. Budete o mnoho sebejistější!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S přáteli svého nového protějšku si budete skvěle rozumět. Spadne vám tím pádem kámen ze srdce a budete mít velkou radost. Moc dobře si totiž uvědomujete, že kolektiv a kamarádi vašeho partnera jsou pro vztah mnohem důležitější, než by se mohlo zdát.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY