Horoskop Jarmily Gričové

První listopadový týden by měl sice vybízet k meditacím a přemýšlení, ale letošní konstelace nic takového neumožňují. V pondělí a v úterý si dávejte pozor na lidi, kteří mají sklon manipulovat s jinými s pomocí argumentů nebo citů. Ve středu se pak dostane Venuše spolu s Merkurem do Střelce, což popožene jak city, tak i všechny právní, soudní a úřední záležitosti. Snažte se s nimi držet krok, i když si to vyžaduje veškeré vaše síly!

Beran (21. 3.–20. 4.)

První dva dny týdne jsou náročné, protože máte víc práce, než se dá stihnout. Všechno se pozitivně zlomí až ve středu, kdy se vám najednou začne dařit. Pokud si dáte pocit, abyste o svých plánech neprozradili víc, než je zdrávo, čekají vás samé úspěchy!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Můžete být moc rádi, že se umíte držet zkrátka a že je zdrženlivost vaší druhou přirozeností! V pondělí a v úterý se vždycky najde někdo, kdo bude chtít, abyste kvůli němu porušili své zásady a šli do riskantního podnikání. Odmítněte ho, je to rozumné!

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Čím víc se týden blíží ke konci, tím víc je únavy, se kterou zápasíte. Na víkend můžete mít sice ctižádostivé plány, ale nakonec neuděláte celkem nic. Nevyčítejte si to, protože odpočinek patří k životu, a vy jste si ho v poslední době moc neužili…

Rak (22. 6.–22. 7.)

Ve chvíli, kdy Venuše spolu s Neptunem opustí váš sektor lásky a přesune se do sektoru práce, začne být v rodině dusno. Dosud jste byli jako rodiče i jako partneři příjemní, ale teď začnete všechny kolem honit a přednášet o tom, že se pracovat musí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Jde o týden, kdy si můžete bez výčitek svědomí v práci i doma dopřát trochu klidu. Pokud chcete nad něčím dumat, začněte si psát seznam vánočních dárků, kterými chcete členy rodiny i kamarády obdařit. Během dalších týdnů vám to ušetří čas i nervy.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Od pátku do nedělního večera, kdy je Luna ve vašem partnerském sektoru, byste měli přemýšlet o akci, která dá vašemu vztahu nový náboj. Na ten pravý nápad přijdete až v neděli hodně pozdě večer, ale zase si můžete být jistí, že je to naprosto geniální!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Všechny změny, na něž jste v poslední době trochu s obavami čekali, proběhnou k vašemu překvapení už během tohoto týdne. Najednou zjistíte, že se věci samy od sebe dějí tak, abyste s nimi měli co nejméně práce a abyste si už o víkendu vychutnali klid.

Štír (24. 10.–22. 11.)

S nově poznanými lidmi se o politice nebavte. Vedlo by to k ostrým debatám, kdy by ani jedna strana nedokázala ustoupit. Ještě opatrnější musíte být ve chvíli, kdy se vás nově poznaný člověk začne vyptávat na výši platu a porovnávat ho s tím, co bere on.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ve čtvrtek můžete s úspěchem překonávat zábrany, které vám jen komplikují život. Pokud jste se až dosud báli řídit, využijte odpoledního trigonu mezi Merkurem a Uranem a nenechte si vzít volant z ruky! Fobie, které v tomto dni překonáte, se už nevrátí!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Ze zdánlivě jednoduchého domácího problému se vyvine záležitost, se kterou si sami přes veškerou snahu neporadíte a proto si na její řešení musíte pozvat odborníka. Naštěstí vše vyřeší hned při první návštěvě a přijatelná bude i cena jeho práce.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Ve středu a ve čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení, jste k lidem kolem sebe shovívavější než obvykle. Nesmíte se pak divit, když se toho vaše ratolesti pokusí využít. Moc se snaží, abyste ustoupili ze svých vychovatelských zásad, ale to udělat nesmíte.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokud potřebujete uspět, je nutné, abyste si za všech okolností zachovali chladnou hlavu a realistický přístup k životu. Opatrně jednejte zejména s lidmi, kteří vám nabízejí řešení vašich dlouhodobých problémů a tváří se, jako by za to nic nechtěli.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11