#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Nemáte potíže s energií. Dobře víte, co vám dělá dobře a i když se ostatní choulí do svetrů a nejraději by nevystrčili zpod deky nos, vy umíte žít aktivně i tak. Navíc vám vydrží nadšení, to nemůže odfouknout ani halloweenský vítr či již mrholení.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete umět své blízké okouzlit nějakými trendy kousky šatníku, které vás ani tolik nestály. Lichotky vám budu dělat dobře,takže se pustíte i do něčeho, co byste si za jiných okolností ještě nechali uležet na později,což je v překladu spíše nikdy.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Bavit vás bude vše, co slibuje zábavou. Vůbec vám nebude vadit vyrazit v neděli na halloweenskou párty a vrátit se až k ránu. Což vám nijak nezabrání jít druhý den do práce. Pokud chcete, umíte stíhat věci, které ostatní znamení dělají jen postupně.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Láska bude klepat i na vaše dveře a je jenom na vás, jestliže se jí rozhodnete pustit dál, nebo ji necháte zatím ještě přešlapovat na prahu. Bude to chtít zvážit jednak rozumem a jednak citem, a pak rozhodnout, který přístup tento týden preferovat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Halloweenská světýlka v začátku týdne vám příjemně prosvětlují den, večer i noc a není vyloučeno, že budete trochu hřešit na zažité návyky. A to s vámi půjde i do dalších dní, kdy se vám také nebude chtít být příliš vzorní a večerka vám nic neříká.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Přijdete při tomto týdnu na něco důležitého, co vám posud unikalo a nyní začnou věci okolo vás dávat smysl. Zkuste napravit přešlapy z minulosti, nebo některým lidem kolem vás odpustit. Uleví se vám a všechno najednou získá zářivější podzimní barvy.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden pro vás bude mít netradiční kouzlo. Může to být tím, že Halloweena nebudete stavit masově mezi příšerami, ale raději se budete věnovat kouzlu magie našich předků, která má pro vás větší přitažlivost. A kouzelný pro vás bude celý týden.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Váš pohled na věc je důležitý, tak o něj nešiďte ani vaše blízké doma, ani vaše kolegy. Máte k různým událostem rozhodně co říci. Naopak v lásce si můžete dopřát mlčení, protože vše může být v tomto případě řečeno řečí těla, která funguje spolehlivě.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Aktuální týden se vám bude zamlouvat z více důvodů, a jedním z nich je, že mezi padajícím listím můžete objevit nějaký nový koníček, který by vás bavil a prozářil vám dny více než podzimní slunce. A také vám podzim může zkrášlit pravá a velká láska.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Než vsadíte poslední peníze na čísla, o nichž si nejste jisti, že vyhrají, dobře si to rozmyslete. Vy totiž kiksy neděláte, a pokud ano, pak je stejně neděláte. Tím, je míněno, že vše si dovedete zdůvodnit. Proto platí, raději přemýšlet a pak jednat.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Tento týden si nebudete moci stěžovat na nedostatek společenských událostí, a protože novinky máte rádi, klidně vyrazíte i na nějakou tu halloweenskou párty, jenom si budete hlídat, aby vám někdo neproměnil vůz v tykev. Celý týden bude mírně bláznivý.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokuste se při tomto týdnu trochu rozhýbat, ideální by pro vás samozřejmě byla návštěva bazénu, protože voda je váš živel, ale pokud momentálně nebude dostupný žádný bazén, tak vezměte zavděk třeba i menším podzimním úklidem. A zapojte všechny blízké.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY