#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Dávná láska o sobě dá po nějaké době opět vědět. Výsledkem bude zajímavé setkání s nečekaným koncem. Pamatujte na známé přísloví, které říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte. Ovládejte se a nedávejte průchod nostalgii. Určité věci pominuly.

Býk (21. 4.–21. 5.)

S jistým člověkem se nepohodnete. Nemusíte z toho však dělat tragédii. Faktem je, že s některými lidmi se dá vyjít velmi těžko. Nesvádějte proto vinu na sebe. Raději se soustřeďte na řešení akutních problémů. Někdy musíte překonat osobní antipatie.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Podaří se vám udobřit si svého šéfa. Však bylo na čase. Teď ale musíte dokázat, že si jeho přízeň zasloužíte. Proto zapomeňte na flirtování s kolegy a veselé historky v pracovní době. Nějakou dobu se snažte tvrdě pracovat. Uvidíte, že se to vyplatí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nebudete se cítit ve své kůži. Důvodem bude jednak ne příliš dobrý zdravotní stav, ale hlavní potíží jsou vaše osobní problémy, které teď prožíváte. Jak se říká, jednou jsi nahoře, jednou dole. Nezoufejte a snažte se dát do kupy. Bude zase lépe.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Tento týden se budete cítit naprosto mimořádně. Všechno vám půjde od ruky a na co sáhnete, to se podaří. A to se týká nejen pracovních povinností, ale též osobního života. Jednoduše šťastný týden plný pohody a dobré nálady. Užijte si ho do sytosti.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Osloví vás jistá osoba. Velice vás to překvapí a potěší zároveň, přesto si nebudete jistí, jak s onou nabídkou naložit. Poslouchejte nejen své srdce, ale nechejte promluvit i racionální a pragmatickou stránku svého já. Jen tak se rozhodnete správně.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nedodržíte dané slovo. Můžete sami sebe obhajovat, jak chcete, přesto vás bude hlodat pocit provinění. A právem! Moc dobře si totiž uvědomujete, že na vině je nejenom kupa práce, ale také malinko lenosti. Snažte se to dotyčnému maximálně vynahradit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Dočkáte se pozvání na schůzku od milého a zajímavého člověka. Na první pohled je volba jasná, přesto budete chvilku váhat, zda rande přijmout. Nakonec se ale rozhodnete pragmaticky v duchu hesla Za pokus nic nedáš. A možná budete mile překvapeni!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Určitá osoba vám bude závidět. Bohužel nezůstane jen u pasivního obdivování, ale dotyčný se vám pokusí nepříjemně zasáhnout do života. V tomto případě budete nekompromisní a dáte onomu člověku najevo, že svoje štěstí si budete velmi tvrdě bránit.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Velice vás potěší malý dárek. Překvapení bude o to větší, že od dotyčného člověka byste pozornost rozhodně nečekali. Vezměte si z toho tedy ponaučení a zkuste neposuzovat lidi podle prvního dojmu. A snažte se být neustále otevření změnám názoru.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Sklidíte mnoho lichotek. Samozřejmě budete potěšeni, přesto se však zamyslete, co za neobvyklou chválou stojí. Naivita by se vám nemusela vyplatit. Pamatujte si, že vše, co přijmete, vás k něčemu zavazuje. A snažte se těmto dluhům obloukem vyhnout!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vrátíte se do dětských let. A přesto, že se tak stane částečně proti vaší vůli, se vám ve vzpomínkách zalíbí. Dokonce na chvíli propadnete krásné nostalgii po starých časech. Brzy vám ale dojde, že byste neměnili. Všechno má totiž své pro a proti.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY