#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete mít sklony k nervozitě. Projeví se to zejména v pracovní oblasti, kde budete jako lev v kleci a nebudete mít stání. Ani sami nevíte, proč se to děje, ale napětí je doslova hmatatelné. Nepoddávejte se tomu, koncem týdne se napětí značně uvolní.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Celý týden vás bude provázet harmonie a láska, která se bude projevovat ve všech oblastech. V práci budete nepostradatelným zaměstnancem, doma jste strážcem rodinného štěstí a v partnerském svazku budete své lásce oporou i v těch horších chvilkách.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Nemáte chvilku stání a pořád máte potřebu vymýšlet něco nového. Vlastně jste se celý život ani na chvilku nezastavili. Tento týden zkuste na chvíli zpomalit, protože vás čeká dokončení důležitého úkolu a je zde potřeba soustředit veškerou energii.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Dejte si v práci pozor na zákeřné osoby. Daný kolega, či kolegyně vám závidí váš úspěch a za vašimi zády plánuje ty nejrůznější intriky. Brzké odhalení tohoto záškodníka vám pomůže ke klidu, ale i k pracovnímu postupu. Mějte proto oči na šťopkách.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Čeká vás týden plný plánů a příprav a vy nevíte, kde vám hlava stojí. Nemusíte se spoléhat jen na sebe, máte kolem sebe milující rodinu, která vám se vším moc ráda pomůže. Zkuste něco ze svých beder přenést na někoho jiného. Značně se vám uleví.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte kolem sebe auru vysoké inteligence, která se v tomto týdnu znatelně projeví. Na vše máte skvělou odpověď a dokážete oslnit nejednu osobu kolem vás. Využijte svou inteligenci k dosažení vlastních cílů a nebojte se riskovat. Vyplatí se vám to.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Láska je mnohdy nevyzpytatelná a vy budete mít tento týden jedinečnou možnost se o tom na vlastní oči přesvědčit. V jisté milostné záležitosti jste už ztratili veškerou naději. Najednou se vše obrátí ve váš prospěch a vy se nebudete stačit divit.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Potrápit vás tento týden mohou menší zdravotní komplikace. Přiznejte si, že jste poslední dobou trochu hřešili a lehce nezávazný styl života si nyní vybírá svou daň. Není se však čeho obávat. Jste člověk se silnou vůlí, který dá ihned vše do pořádku.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tento týden vás potká hned několik radostných událostí. Vaše kariéra pomalu, ale jistě stoupá vzhůru. Po dlouhé době potkáte starého známého, se kterým máte mnoho společného. Váš společný rozhovor nebude mít konce a vy si setkání opravdu užijete.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Skřípat to bude v rodinném kruhu. S jedním členem domácnosti si budete celý týden lézt na nervy. Není vyloučeno, že na denním pořádku budou i drobné hádky. Nepropadejte beznaději, tato osoba bude koncem týdne jako vyměněná a u vás doma nastane klid.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Váš nástup do práce po víkendu, či dovolené, neproběhne zrovna nejlépe. Spousta práce, která se na vás nahrne, vám zajistí špatný spánek a chvilky stresu. Máte však své pracovní záležitosti pevně v rukou a po pár dnech zase najedete na obvyklý režim.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S vervou se vrhnete do nového pracovního úkolu, který vám vžene novou energii do žil. Budete usilovně pracovat a nezbyde vám moc času na ostatní věci. Vy si to však s přicházejícím víkendem bohatě vynahradíte a hřát vás bude i váš profesní úspěch.







Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY