#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Stává se vám, že nedokážete dostatečně docenit snahu ze stran svých příbuzných. Tento týden však nebudete šetřit upřímnou chválou a potěšíte tím své blízké, ale také zjistíte, že jejich radost a pocit zadostiučinění je pro vás možná stejně příjemné.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Budete mít tento týden tolik práce, že nebudete vědět, kam dřív skočit. Svět se kolem vás bude točit doslova závratnou rychlostí a vy se budete cítit jako na horské dráze. Vaše pevná vůle a usilovná práce však velice rychle přinese kýžené ovoce.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden je pro vás důležitý zejména z toho důvodu, že chcete udělat jisté vám blízké osobě radost. Buď si budete lámat hlavu s výběrem toho nejkrásnějšího dárku, nebo naopak vymýšlet netradiční a zábavné aktivity pro společně strávený víkend.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Kolem vás se již delší dobu pohybuje osoba, kterou vy úspěšně a možná i nezáměrně ignorujete. Pozvání na schůzku od tohoto jedince pro vás bude doslova šokem, avšak slepě neodmítejte. Budete mile překvapeni, jak zábavná tato schůzka nakonec bude.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Poslední dobou trochu zanedbáváte svou kondičku a vynecháváte tolik oblíbené tréninky. Nyní si konečně dáte do těla tak, jak si to představujete a zjistíte, že týdny lenošení se na vás značně podepsaly. Máte nyní další motivaci, proč nepřestávat.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Kolem vás to nepřestává vřít těmi nejrůznějšími emocemi. Připadáte si jak na horské dráze. Chvíli hýříte štěstím a za chvilku vás přepadnou nečekané vlny smutku a negativního smýšlení. Přestaňte se kontrolovat a zjistíte, že pohoda se rychle dostaví.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Věnujte se hned od začátku týdne svým osobním a milostným záležitostem. Ty momentálně potřebují trochu posílit a věřte, že profesní stránka vašeho života tím nijak neutrpí. Právě naopak, energie získaná pohodou doma vám zajistí klid i na pracovišti.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Své nadřízené tento týden na sto procent přesvědčíte, že jste člověkem, na kterého je spoleh. Vždy jste byl zodpovědný pracant, nyní však svou již tak silnou pozici ve firmě jen potvrdíte. Situace, která nastane, dokážete řešit s rozvahou a klidem.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Máte tak trochu zaječí úmysly. Nejraději byste se vším praštili a utekli do hor vyčistit si hlavu od všech těch starostí, které vás občas trápí. Věřte však, že vhodný čas teprve nastane, tento týden však uvažujte racionálně a nenechte se strhnout.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Tento týden se nese v duchu poznávání nových věcí. S energií se vrhnete buď na nějaké studium, nebo na aktivitu, která by vás jindy ani nenapadla. Tyto nové vjemy přinesou do vašeho života slunce a radost a vy si budete užívat každou minutu života.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nenechte se tento týden strhnout k prudké hádce. Hvězdy se k vám varovně sklánějí a radí vám, abyste raději drželi jazyk za zuby, i když vám bude vřít krev v žilách. Nechcete si přece zbytečně pokazit vztahy se svými blízkými, nebo spolupracovníky.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste strážci rodinného krbu a toto výsostné postavení se tento týden potvrdí více než kdy jindy. Dokážete si bez problému poradit s nesváry vašich nejbližších osob a nepokazit tak dlouhodobě pohodovou atmosféru u vás doma. Jen tak dál, nepolevujte.







Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY