Ve hvězdách

Pokud jste si přáli poklidné dny, v nichž byste pracovali na vánočních přípravách, navštívili pár firemních večírků, a hlavně byli se vším, co se kolem vás děje, spokojení, máte konečně šanci. Prožíváte týden, vy němž se odehrává pouze jeden zásadní aspekt, jímž je pondělní opozice Slunce s Jupiterem. Jde o den, kdy si musíte hlídat svou štědrost, a kdy by si měli zejména Střelci a Blíženci uvědomit, že Vánoce jsou sice krásné svátky, ale zruinovat se kvůli nim opravdu nemusí…

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zvládáte neskutečné věci a jste na sebe pyšní. Překvapí vás jedině kamarádi, kteří vás na jedné straně pochválí, ale vzápětí vás požádají o pomoc. Udělejte pro ně všechno, co můžete, ale nezapomeňte jim zdůraznit, že jste to dělali ve volném čase.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Konec týdne proběhne ve znamení kultury. Adventní koncerty nejrůznějších dětí z příbuzenstva, na které jdete více méně z povinnosti, vystřídá ve čtvrtek večer kulturní zážitek, který vám vžene slzy do očí. Užijte si to, jde o něco opravdu mimořádného!

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Ke svému údivu se dokážete domluvit i s lidmi, na které jindy narážíte. Je to tím, že sami pochopili, že vás nemohou beztrestně provokovat, a zařadili zpátečku. Využijte soboty a neděle, kdy je Luna ve Vahách, a obtelefonujte kamarády, které jste už dlouho neviděli.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Jde o týden, kdy máte právo na oddech a kdy ho taky využijete. Pracujete sice usilovně, ale zároveň tak, abyste se zbytečně nestresovali, což se pozitivně odrazí na kvalitě toho, co vypustíte z rukou. Navíc se vám naprosto skvěle daří v pečení vánočního cukroví.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nápady, které máte ohledně vylepšení svého domu či bytu, jsou bez přehánění geniální. S vynaložením malých prostředků dosáhnete opravdu skvělého efektu. Celá záležitosti navíc není nákladná, takže ji při troše chtění stihnete ještě do Vánoc.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Vaším dnem je čtvrtek, kdy je Luna ve vašem znamení současně pod příznivým vlivem několika aspektů. Využijte všech šancí, které máte! Když se navíc rozhodnete, že nebudete ztrácet čas na zbytečné maličkosti, zvládnete toho za jeden den víc, než jindy za týden.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nestarejte se o to, jak má co vypadat podle statistických průměrů, a řiďte se jenom tím, co vám říká srdce. Pokud vám miláček nevyzná lásku slovy, ale z jeho jednání je jasné, že se vám snaží život co nejvíce ulehčit, o síle jeho citů není proč pochybovat.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nakupujte a balte dárky, ale i jinak přemýšlejte, jak svým nejbližším život co nejvíce zpříjemnit. Pokud vám navrhnou víkendový adventní výlet, neříkejte, že je to zbytečné vyhazování peněz, ale hned začněte hledat vhodné místo, kam se spolu podíváte.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Na zvýšené nároky se připravte zejména ve středu a ve čtvrtek, kdy jste pod vlivem Luny z Panny, a kdy vás hlavně v práci čekají nejrůznější kontroly. Všechno dopadne dobře, ale vy budete přesto ještě dlouho zápasit s nervozitou a nepříjemnými pocity.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Je čas, abyste si zkontrolovali účty a zapřemýšleli, jak se od nového roku změní vaše výdaje. Na víkend si nic náročného neplánujte! Luna je ve Vahách a spolehlivě se postará, aby se k tomu, co jste udělat chtěli, přidaly i úkoly, o kterých dosud nemáte ani tušení.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Je potřeba, abyste zbrzdili člověka, který vám hodlá dát cenný dar nebo na vás hodlá převést majetek. S dotyčným si pohovořte a přesvědčte ho, aby si celou záležitost ještě rozmyslel. On svůj názor sice nezmění, ale vy budete mít alespoň čisté svědomí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pokud má někdo z vaší blízkosti potíže, počítejte s tím, že se na vás obrátí. Vy naštěstí máte mezi známými člověka, který se v dané záležitosti vyzná a rád vám pomůže. Když s ním dotyčného seznámíte, máte provždycky zaručenou jeho přízeň a oddanost.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY