Horoskop Jarmily Gričové

Pokud patříte k lidem, kteří povinnosti plní neradi a hledí využít každé příležitosti, aby se jim vyhnuli, lehké to mít nebudete. Týden totiž startuje Luna z Kozoroha, která už dohlédne, abyste pracovali, jak náleží. Když nebudete šlapat, můžete se v pátek těšit na pokárání, které vám přinese konjunkce Merkura se Saturnem. Navenek vám sice nikdo nic nepříjemného neřekne, ale podtext toho, co na svou adresu uslyšíte, bude tak ostrý, že o opakování stát nebudete.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Už v pondělí byste měli rodině nahlásit, že toho máte mít v práci hodně, a upozornit, že doma moc fungovat nebudete. Zároveň však ujistěte děti, že si i přes své vytížení najdete čas na to, abyste zkontrolovali jejich přípravu do školy a ostatní náležitosti.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pracovní část týdne a sobotu prožijete v rámci možností normálně. Pravý svátek nastane až v neděli, kdy se Venuše dostává do vašeho partnerského sektoru. Je sice možné, že prožíváte mírný záchvat žárlivosti, ale ta je pro vás vztah spíše pikantním kořením.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Pokud jste měli až dosud pocit, že vás v lásce nic zajímavého nečeká, je to omyl. V sobotu, kdy jste pod pozitivním vlivem trigonu mezi Venuší a Neptunem, zakopnete o člověka, který je ztělesněním vašich snů a navíc dává najevo, že i vy jste pro něj dokonalí.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nepřemýšlejte nad tím, co jste udělali špatně, ale buďte hrdí na to, co jste udělali dobře, a čeho rozhodně není málo. V pátek si dávejte pozor na to, co podepisujete! V případě, že vás někdo požádá o půjčku, odmítněte vlídně, ale neobyčejně důrazně.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Šance, které dostáváte, jsou sice neobyčejně zajímavé, ale přesto uděláte dobře, když je prodiskutujete s dobrým kamarádem, jehož úsudek obvykle nezklame. Může vás upozornit na něco, čeho jste si v nadšení nevšimli a co by později přineslo komplikace.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Některé plánované nákupy nevyjdou, což vás dost zamrzí. Naštěstí si v pátek, kdy se Merkur setkává ve vašem majetkovém sektoru se Saturnem, dokážete uvědomit, že si nemůžete dovolit žádnou finanční ekvilibristiku. Ohrozili byste tím hospodaření celé rodiny.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Od pondělí až do pátku využívejte ve všech směrech Venuše, která prochází posledními stupni vašeho znamení. Kromě posílení vztahů pracujte i na vylepšení svého okolí. Se stejným úspěchem dokážete smířit rozhádané kamarády, kteří by se bez vás nedomluvili.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Využijte soboty, kdy je Luna v Rybách, a neděle, kdy se do vašeho znamení dostává Venuše, a snažte se miláčka přesvědčit, aby změnil názor na jistou riskantní akci. Své obavy z jeho dalších aktivit mu vysvětlujete s takovým nasazením, že nakonec ustoupí.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Konečně si můžete oddechnout a kromě práce myslet i na vlastní zájmy. Pokud chcete vybočit z řady a Vánoce trávit někde v teple, je nejvyšší čas, abyste vybrali lokalitu a zajistili si pobyt. Udělejte to ve čtvrtek nebo v pátek, kdy všechno jde jako po másle!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V pondělí, kdy se do vašeho znamení dostává Luna, se připravte na větší únavu a celkovou rozkolísanost. Pokud si chcete a potřebujete zachovat výkonnost, zapomeňte na kávu a dejte přednost zelenému čaji, který vás povzbudí, ale žaludek vám nepodráždí.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Některé otázky se bojíte položit proto, že se už preventivně obáváte odpovědi. Možná by bylo lepší, kdybyste se přesvědčili, že se do věcí, které se vás přímo netýkají, nebudete plést. Co vědět máte, to se dozvíte, a zbytek vám může být lhostejný.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Hned na začátku týdne si musíte vybrat to, co je opravdu důležité, a odlišit to od záležitostí, které můžete bez výčitek svědomí nechat plavat. Mezi to, na čem záleží, by měly patřit i školní výsledky vašich dětí, které učení momentálně moc nezajímá.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11