#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ať půjdete kamkoliv, pamatujte v těchto podzimních dnech na dostatečné oblečení. A to i když vás hřeje přes den sluníčko. Večer by vám pak svetr chyběl. Nebo se vypravte na procházku s partnerem a může vás hřát on. V práci dávejte pozor na detaily.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Pokuste se být v těchto dnech předvídaví a nepodcenit žádnou situaci, protože jinak hrozí, že celý týden budete hasit různé lapálii. Klid můžete načerpat v přírodě, ideálně s někým, kdo miluje pěší turistiku. Nebuďte příliš přísní na své ratolesti.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Baví vás zkoušet nové věci, a protože nejste Blíženci jen tak pro nic za nic, tak v hledáčku vašeho zájmu bude také sbližování. Ve vaší blízkosti bude hned několik lidí, ať už na pozici přátel či protějška. V zaměstnání naopak hrozí nudnější období.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Vzdělání pro vás získá tento týden nový rozměr a není vyloučeno, že vyrazíte někam do přírody s učebnicí či knihou v ruce. Vaši blízcí vám budou fandit a vy budete vědět, k čemu přesně nově nabyté informace využijete. Těšte se na pozitivní zprávu!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Sálající léto je sice už minulostí, ale vy v nových outfitech dovedete spolehlivě vrátit do hry hřejivé paprsky. Bude stačit pár pohledů na vás a pro některé hned bude den jasnější. Nezapomínejte ale ani na pracovní povinnosti, píle vám také sluší.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Budete řešit drobné starosti všedních dní a zatoužíte po nějakém menším vzrušení. Něčem příjemném, co by se opět mohlo zapsat do vaší knihy zážitků. Udělejte si třeba malý piknik v přírodě a v klidu zde přemýšlejte o tom, po čem vaše srdce touží.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Vaše umělecké cítění je v tomto slunném podzimu plně spokojené a není vyloučeno, že se pod delší době vrátíte ke koníčku, který souvisí právě s malováním nebo focením. V práci i doma vládne pohoda, takže máte čas také sami na sebe, což je třeba.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Budou s vámi trochu cloumat vášně a ne vždy úplně nevinné, ale co vás dovede vždy zharmonizovat, bude okolní podzimní příroda. Vyrazte na procházku s přáteli či s vaší polovičkou a jenom tak si povídejte a kochejte se okolím. V práci bude frmol.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Přestože máte spoustu velkolepých plánů, nakonec budete mít díky časovým žroutům čas jenom na ty nejdůležitější. Dobře zvažujte, do čeho budete investovat svou energii. Padající listí za okny vás navíc vyzývá k lapání posledních hřejivých paprsků.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Řešíte různé vztahové karamboly a to nejen vlastní, ale i vašich rodinných příslušníků či přátel. Mohly byste si při tomto týdnu otevřít rovnou vztahovou poradnu. Otázka je co by na takový vedlejšák říkal váš momentální šéf. Takže se změnami opatrně.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Procházky ruku v ruce nepřenechávejte jenom nejmladší generaci. Že má vodění se za ruce něco do sebe, poznáte, pokud si vyrazíte ven. Jednak máte oba v dlaních malá kamínka, která vás ochrání před chladem, a jednak si můžete užívat i pohledy okolí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Podzimní mlhy vás svádí k zádumčivosti, ale tento týden byste jí mohly úspěšně vzdorovat po boku vašich přátel. Nebojte se jim více otevřít a mluvit o všem možném. Uleví se vám, a budete se vždy cítit o stupínek blíže pohodě. V práci žádné výkyvy.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY