#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Máte se v tomto týdnu rozhodně na co těšit! Rande naslepo se kupodivu vydaří na jedničku. Sami budete překvapeni, jak moc si s protějškem, kterého takřka neznáte, rozumíte. Přesto je stále ještě na místě jistá opatrnost. Raději se tedy neukvapuje!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Od přátel se neplánovaně dozvíte, kdo usiluje o vaše srdce. A budete tím zaskočeni! Nenechte se však zbytečně do ničeho tlačit. Raději si rozmyslete, zda chcete dotyčnému opravdu dávat naděje. Ukvapených rozhodnutí by totiž mohli litovat všichni.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které je provázely. Nostalgii se nevyhnete.

Rak (22. 6.–22. 7.)

V zaměstnání nezkazíte žádnou zábavu! Právě naopak, podaří se vám přispět k dobré náladě vlastními vtipy a můžete si být jisti, že to vaši kolegové s nadšením ocení! Jediný, kdo bujarost nebude sdílet, je pravděpodobně váš nadřízený. Pozor na něj!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nový kolega vám nedá spát. Nakonec proto neodoláte a začnete s dotyčným nenápadně flirtovat. I když tušíte, že riskujete, rozhodně vám to nebude bránit v odvážných pohledech. Vaše touha po dobrodružství je zkrátka silnější! Potřebujete vzrušení.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Nespolehlivost jistých kolegů vám poleze na nervy. Uvědomujete si, že s nervy nevydržíte věčně a ještě ke všemu spadá jejich práce na vás, protože nevydržíte přihlížet jejich laxnímu chování. Nebojte se rázně svým spolupracovníkům promluvit do duše.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Protějšek vycítí z vašeho chování chlad a nezájem. Dejte si proto pozor na svůj přístup k němu, obzvláště pokud jej nechcete ranit a k odtažitosti nemáte důvod. Snažte se mu dát najevo, že vaše lhostejnost nesouvisí s jeho osobou. Uklidníte jej.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Vaše neskonalé pracovní výkony budou zřejmě ještě nějakou dobu přehlíženy. I když budete v duchu bezmocně pěnit vzteky, neboť nesnášíte jakoukoliv nespravedlnost, berte současnou situaci jako zkoušku. Uvidíte, že se zanedlouho změní a vy uspějete!

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Přijmete pozvání do společnosti. I když zpočátku nebude toto rozhodnutí jednoznačné a budete nemálo váhat, věřte, že nakonec budete rádi, že jste se rozhoupali. Užijete si totiž příjemný čas, skvěle se pobavíte a navíc navážete důležité kontakty!

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Váš nadřízený ocení vaši píli a cílevědomost! Bude nadšený z faktu, že jenom slepě neplníte povinnosti, ale snažíte se dělat vše tak, jak si myslíte, že by to bylo nejlepší. Tato iniciativa, kreativita a zájem jsou stěžejní pro váš kariérní postup!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Dostane se k vám zajímavá novinka! Je jen na vás, jak s ní naložíte, pamatujte si však, že není kam spěchat. Raději si na všechno nechte čas a vyhněte se tak ukvapeným rozhodnutím, kterých byste mohli litovat. Počkejte si, dokud nebudete mít jistotu.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Protějšek začne neuváženě zasahovat do rodinného rozpočtu, což vám bude značně proti srsti. A rozhodně to dáte rázně najevo! Připravte se proto na menší výměnu názorů. Přestože jste plně přesvědčeni o své pravdě, nebojte se přistoupit na kompromis.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY