#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Rodina teď žije poměrně rušným životem. Máte sice tu a tam rozdílný pohled na věci a s nejbližšími se dostáváte do protichůdných diskuzí, nicméně vždy je dokážete strhnout pro svůj nápad. A že to nebudou nápady právě k zahození, to je u vás jistota.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Rodina bude důležitou oblastí týdne, přičemž naplněním a zdrojem radosti jsou vaše děti. Stejně tak jako vám dávají chuť a elán, i vy se těšíte na volný čas, který s nimi trávite. Nezapomínejte ani na své aktivity, které jste měli v plánu podniknout.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Štěstí rodinného zázemí má tak trochu houpačkový charakter, takže nelze počítat se stabilitou. Okolo bytu, domu nebo zahrádky je spousta starostí a ne vždy jdou řešit bez třenic. Nebojte se vyrazit ani do neznámých končin, kam vás to vždycky lákalo.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rodinné záležitosti se stávají doménou tohoto týdne, což je koneckonců vašemu znamení vlastní. Venuše se vám však tentokrát chystá domácí atmosféru trochu okořenit, takže se připravte spíše na zátěžovější období. Soulad bude u rodinného krbu narušen.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Planetární energie vás natolik harmonicky nabíjejí, že vycházíte se všemi členy rodiny skvěle. Ať se jedná o děti, některého ze seniorů, sourozence nebo příbuzné, se všemi dokážete nalézt společné téma. Volnočasové aktivity také nezůstávají pozadu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Patříte mezi ty, kteří mají zájem pečovat o svou rodinu a zajistit svým nejbližším všechno, co potřebují. Být užiteční je vaším životním mottem a to vás ctí. Toto období vám však většinou nepřináší kýžený echo efekt a naopak sledujete mírný nevděk.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Na atmosféru u domácího krbu si v žádném případě stěžovat nemůžete, vládne rodinná idylka a potěšení z přítomnosti vašich nejbližších. Pro všechny jste teď nebývalým přínosem, protože jste ztělesněním laskavosti a vstřícnosti plnit přání druhých.

Štír (24. 10.–22. 11.)

V rodině panuje bezkonfliktní atmosféra, jste oddaní svým milovaným , takže máte to nejcennější, co si jen můžete v soužití přát. Co se týče domácnosti, může vás zaskočit zatmění Slunce a jeho fušování do technického vybavení. Vše kontrolujte dvakrát.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro rodinné záležitosti je dlouhodobě nastavená nejistá laťka, která se může týkat jak zabezpečení rodiny tak častějších nedorozumění mezi vámi a nejbližšími. Toužíte z bludného kruhu ven a nyní máte díky Marsu více energie, ovšem stále to drhne.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Od astrálních vládců to už vypadá jako zákon schválnosti, protože ani rodinná sféra není v tomto období žádným aplausem. Saturn způsobuje po delší dobu špatnou krev mezi vámi a vašimi sourozenci. Situace se může ještě vyhrotit vlivem zatmění Měsíce.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Vaše rodinné poměry jsou ustálené a daří se i materiálnímu zajištění rodiny. Nepatříte sice mezi osoby, které jsou zaměřeny na finance, přesto si ale nyní mnete ruce, že rodině nic anebo téměř nic nechybí. Spíše může scházet některý z členů rodiny.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste velmi citliví na výkyvy v rodinné atmosféře a může vás trápit odstup nebo netečnost členů rodiny. Také špatně nesete kritiku vůči vaší osobě. Vyčítají vám, že jste příliš nedůslední? Nenasávejte všechna negativa jako houba, ale měňte, co lze.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY