#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budete mít rozhodně o čem přemýšlet. Někdo vám totiž pořádně zamotá hlavu. Nebudete vědět, co si o dotyčném myslet, a dokonce ani co máte dělat. Jedinou možností je proto vyčkávat, dokud si neuděláte přesnější obrázek o nastalé situaci.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Dovolená a jiná prázdninová povyražení vám udělala pořádnou díru v rozpočtu. Jedinou možností je v současné době utahování opasků. Smiřte se s tím a udělejte všechno pro to, aby se vám dopady finanční krize vyhnuly. Zadlužování není ta správná cesta.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Vaším vztahem se prožene menší bouřka. Roztržka bude sice krátká, ale velice vášnivá. Dejte si pozor na pusu, máte sklony říkat věci, kterých byste mohli později litovat. Vyřčené slovo už nelze vzít zpátky. Myslete na to a jednejte s chladnou hlavou

Rak (22. 6.–22. 7.)

Tento týden vás čeká osudové seznámení, které dočista změní váš pohled na sebe a svůj život. Příčinou bude jedna jediná osoba, která vám však dokáže obrátit celý život naruby. Je to dobře, nebo špatně? Na to si už musíte odpovědět jenom vy sami.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Nejraději se sice spoléháte sami na sebe, ale i když to nepřiznáte, podpora rodiny je pro vás důležitá. Potřebujete cítit pocit bezpečí, který vám dovoluje být sami sebou. Tento týden si můžete být jistí, že blízcí pro vás udělají první poslední.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Někdo vám konečně otevře oči a vy zjistíte, jak moc jste se mýlili. I když vás to zaskočí a v první chvíli se z šoku nebudete moci vzpamatovat, dokážete se s novou situací vypořádat velice rychle. Výsledkem bude úplné přehodnocení dosavadních kroků.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Měli byste o něco snížit nároky na výběr partnera. Vaše požadavky jsou v některých směrech značně přemrštěné. Navíc vám nikdo nezaručí, že požadované nároky zajistí spokojený a fungující vztah! Dejte více na své srdce než na občas vypočítavý rozum.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Nebudete se cítit nejlépe a na flirtování s určitou osobou nepřistoupíte. Uškodíte tak ale jenom sami sobě! Překonejte rezervovanost a vnitřní nejistotu a snažte se oplácet zájem. Uvidíte, že budete hned spokojenější. Každopádně nemáte co ztratit.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Váš vysněný protějšek dá poprvé najevo, že mu nejste lhostejní a že o vaší existenci je velmi dobře informován. I když to ještě neslibuje svatební zvony, budete štěstím bez sebe. Teď je však nutné podniknout protiakci. Nebojte se udělat další kroky.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Máte sklon podléhat okolí. Výsledkem bývá, že rádi říkáte lidem to, co chtějí slyšet, místo toho, co si doopravdy myslíte. Sami však cítíte, že to není správná cesta. Tento týden se vám podaří obrnit se trpělivostí a planým slibům se úspěšně vyhnete.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nová pravidla, která jste s partnerem určili, začnou úspěšně fungovat. Oba tak zjistíte, že změna byla nutná a žádoucí. Výsledkem bude zdravější atmosféra, která pozitivně ovlivní váš vztah. A těšte se z toho, že pomůže též jeho sexuální stránce!

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Podržíte přítele, který na tom nebude psychicky zrovna nejlépe. Dokážete tak, že vaše slova o kamarádství nejsou výmysly a že to se svým starým známým myslíte opravdu čestně a upřímně. Buďte si jisti, že vám kamarád dobrý skutek velmi rád oplatí.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY