Beran (21. 3. – 20. 4.)

Tento týden chcete ukázat, co vše ve vás dříme. Máte neskutečnou vůli, ale i velmi ambiciózní smýšlení. Když tedy na vás vykoukne nějaký problém, tak se na něj vrhnete s radostí a zvládnete jej se ctí. Váš nadřízený bude z vašeho přístupu nadšený. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Nebojte se najít si nějaký přivýdělek. Penízky navíc by se vám momentálně hodily a nová práce by vás dostala i mezi nové lidi. Navážete známosti a budete se skvěle bavit. Nebude se jednat totiž o nic nudného, naopak nebude nouze o adrenalin. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V tomto týdnu vás čeká množství obrovských překvapení. Zejména osobní život se vám tak trochu zatřese v základech. Je tady něco, co jste v žádném případě nečekali. Nemusíte se ale bát, bude to velice milé překvapení, které vykouzlí úsměv na tváři. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jste pokrokový člověk, který myslí na svou budoucnost, ale i na budoucnost lidí kolem sebe. Díky této vaší schopnosti jste stále popředu a dokonce dokážete předejít velkým chybám. V práci se vám to náramně hodí, všichni si cení, jak jste moderní. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Začne vás štvát, jak moc někdo z vašich kamarádů škudlí. I když víte, že na tom finančně není tak špatně, tak šetří kde se dá a dokonce si za sebe nechává zaplatit i útratu. Neustále taky řeší, kam se půjde, co se tam bude jíst a kolik to bude stát. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Věci řešíte s předstihem a většinou vás nikdo nenachytá nepřipraveného. Tento týden vám tato vaše vlastnost bude více než k užitku. Doslova vám v práci zachrání krk. Aspoň si potvrdíte, že to, jak fungujete, má smysl a že byste v tom měli pokračovat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Doma je vše harmonické a doslova ideální. Přejete si, aby tato pohoda nikdy nezmizela. S dětmi si rozumíte více než jindy - dny trávíte příjemným povídáním či hraním a protějšek je k vám rovněž velmi pozorný a milý. Prostě si to budete skvěle užívat. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Máte velký smysl pro zodpovědnost a nebojíte se ani náročnějších úkolů. V zaměstnání vás berou jako velkého dříče a člověka, který svým povoláním doslova žije. Však si uznání zasloužíte. I váš nadřízený vidí, jakého má ve vás dokonalého pracanta. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Usilovně pracujete na svém povýšení. Berete každou práci navíc a děláte i přesčasy. Šéf ví, že se na vás může spolehnout a hovory po pracovní době nejsou nic neobvyklého. Místo povýšení či uznání je ale ticho po pěšině. Už toho máte tak akorát dost. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Požadavky nejrůznějšího rázu se v práci začínají stupňovat. Šéf si z vás dělá poslíčka a svou pravou ruku. Nemáte problém vzít na svá bedra nějakou zodpovědnost či práci navíc, ale také za to chcete být náležitě odměněni. Zadarmo ani kuře nehrabe. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

S kamarády se tento týden vrhnete na nějaké společné aktivity. Prospěje to vám všem. Uděláte něco dobrého pro své fyzické, ale i psychické zdraví. Báječně si odpočinete a budete se u toho skvěle bavit. Navíc potkáte spoustu nových zajímavých lidiček. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Čekejte výrazný posun ve vaší slibně rozjeté kariéře. Máte před sebou plodné období plné osobních a zejména pracovních úspěchů. Tak si užívejte, že se vám teď tolik daří. Štěstí je totiž pomíjivé a i malá chybička vám může způsobit nechtěné problémy. Chceš vědět víc? Pošli sms ve tvaru KAFE a tvůj text na číslo 9043046!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY