#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V první polovině týdne bude vaším hlavním zájmem stále práce, milí Berani. Na to jste v poslední době zvyklí, ale pak se to razem změní. Koncem týdne naprosto propadnete kouzlu bohyně Venuše, která si pro vás připravila řadu milostných překvapení!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Okolí zaznamenává vaši zvýšenou činorodost a elán. Sršíte energií a odměnou je vám radost z dobře odvedené práce. V milostné sféře už to nemůže být lepší, intenzivní sexuální prožitky vás duchovně prolnou s partnerem a váš vztah nabere novou hloubku.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

V práci vše zvládáte s lehkostí a vůbec se nenudíte. Stereotyp není pro vás, a tak vás příjemně překvapí řada nových úkolů k řešení, které si naplno užijete. Otevíráte se více zábavě, a protože nemusíte škudlit, uděláte si i menší materiální radost.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hvězdy rozhýbají proudy kolem vás natolik, že se naplno ponoříte do práce, a dokonce vám hrozí workoholismus. Konečně pocítíte odměnu za vykonanou práci a i finance se zlepší. A nakonec i Venuše už se staví na startovní čáru, aby vám vyrazila vstříc!

Lev (23. 7.–22. 8.)

Větší úspěchy než v lásce vás v tomto týdnu čekají v práci. Vaše vitalita v kombinaci s přemýšlivostí je zárukou pro kvalitně odvedenou práci a vaši nadřízení to dobře vědí. Vaše argumenty získávají posluchače a kariérní postup začíná nabírat rychlost!

Panna (23. 8.–22. 9.)

Hvězdy vám přináší vysoké pracovní nasazení, ale vy už víte, jak s ním naložit. Nepřepínejte se, delegujte některé činnosti na druhé a nesnažte se udělat všechno sami. Kvalitní časový harmonogram prací vám vnese do života pořádek a vše zvládnete.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Tento týden byste se měli věnovat návštěvám úřadů, mravenčí práci nebo vzdělání. Co se dříve zasekávalo a vypadalo neřešitelně se najednou jeví jako nejjednodušší na světě a vše běží jako po drátku. Úřady pracují a učivo studentům skáče samo do hlavy.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Kolektivní práce je alfou a omegou úspěchu tohoto týdne! Spolupracujte s kolegy i nadřízenými, protože, kromě několika drobných konfliktů s ženskou částí kolektivu, půjde o práci radostnou a s dobrými výsledky. V lásce vás čeká více sexu než citů.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Snažte se na každou práci řádně soustředit. Může se vám stát, že při své roztěkanosti něco důležitého přehlédnete. Trochu vám klesá vitalita, takže bude chtít více zabrat, abyste si dokázali udržet tempo. Také se mohou objevit problémy s autoritami.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Hlavním atributem vašich pracovních úspěchů se stává kreativita. Dokážete zapojit všechny smysly a konat tak, aby vaše práce přinášela radost vám i druhým. Z financí si těžkou hlavu dělat nemusíte. Daří se vám a vaši pokladničku stráží samotná Venuše!

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Hvězdy vám připravily tak trochu houpačku, a to ve všech oblastech života. Vaši blízcí nedokáží z vaší pokrové tváře vyčíst, že je máte opravdu rádi, vaše finance zaslouží větší péči a rodinné zázemí neposkytuje takovou stabilitu, na jakou jste zvyklí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Oplýváte energií i chutí do práce, takže vám nic nestojí v cestě. Dokážete se do problému zakousnout a nepustit, než jej vyřešíte. Hvězdy radí, abyste se začali více věnovat svým koníčkům, poskytují vám tolik potřebnou ventilaci kreativity a uvolnění.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY