#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

V tomto týdnu můžete leccos změnit. Dokonce i to, v co byste si netroufli ani doufat. Slunce, jakožto energetický napáječ, se stěhuje do vašeho znamení, kdy vyzařuje intenzivní vlny vitality. Váš vládnoucí Mars si spokojeně jiskří v ohnivém Střelci.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Máte před sebou poměrně šťastný a úspěšný týden, i když budete mít spoustu povinností - jak na domácí, tak i pracovní půdě. Konfliktní Mars opouští svou napěťovou dráhu k vašemu Slunci a ani žádná z ostatních planet s vámi nezamýšlí kout žádné pikle.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Tento týden vás překvapí v mnoha směrech, takže se nenudíte. Merkur se totiž pohybuje rychle a nebudete tak mít čas na více než nadechnutí mezi vícero činnostmi. Merkur razí cestu vpřed třemi znameními, což ukazuje pokrok v četných záležitostech.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Hvězdy jsou vám příjemně nakloněny a vy toho můžete skvěle využít. Navíc nemyslíte jenom na sebe, ale umíte zajistit příjemné chvíle i pro vaše blízké nebo kolegy. Působení Venuše se odráží na vaší duši, přičemž dárky této bohyně jsou štěstí v lásce.

Lev (23. 7.–22. 8.)

V těchto dnech se budete nosit jako skuteční králové zvěrokruhu, tak si to užívejte a buďte milí na okolí. Mars zažehuje hravé jiskry, které podpalují vaše vášně a mění vás na milostnou pochodeň. Velký vliv má i vaše nálada, zvláště pokud je hravá.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Pokuste se tento týden sledovat své úkoly a povinnosti a zbytečně se nerozhlížet. Doma si to ale vykompenzujte. Do popředí se dostává rodina, přičemž Mars se Saturnem svou kvadraturou k vašemu znamení alarmují, abyste se zde vyhnuli laxním postojům.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Nastalo pro vás nejrušnější období v roce. Přijde vám, že život je jako bonboniéra, ze které vylupujete stále nové příchutě. A většina z nich vám bude po chuti. Těžíte ze svého smyslu pro nestrannost, navíc vás ve všem konání dopuje spravedlivý Mars.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Tento týden se nemusíte ohlížet na to, zda vám někdo nešlape na paty. Máte se naopak na co těšit! Pohodová Venuše vstupuje do znamení Ryb a hodlá zaplavit vaše území štěstím. Jste jako radar, takže její vliv cítíte intenzivně a konflikty jsou pryč.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pro vás jsou v tomto období charakteristické výkyvy, jako kdybyste dělali generálku na počasí v dubnu. Merkur a Venuše působí na vaše znamení napětím, takže se vaše ohnivá dušička cítí zmatená. Merkur zlobí a vrtošivá Venuše cupitá v jeho šlépějích.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V tomto týdnu máte několik pomocníků, z nichž nejspolehlivějšími jsou minulé zkušenosti, které budou hlavním majákem při rozhodování. Planetární trubadúři hlásí, že by se váš zájem měl z krátkodobých finančních cílů přesunout do intelektuální sféry.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Co vám minulý týden přišlo náročné, se v tomto čase vydaří. Hodně závisí na vaší snaze. Mysl je vaším chrámem a ta vaše je tento týden intuitivnější, a to především v otázkách financí. Zřejmě změníte svou strategii a děláte věci úplně jinak a nově.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Valentýn je už pryč, ale vy právě vstupujete do nejromantičtějšího období v roce. Stellium ve vašem znamení vás katapultuje do středu dění a máte šanci prezentovat svou osobnost. Je ale lepší postupovat klidně, abyste neiritovali různé dílčí kalamity.



Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY