Ve hvězdách

Atmosféru týdne zásadně posunuje Merkur, který se v pondělí dostává do Střelce. Mluvit se bude daleko víc než obvykle, ke vtipu nebudou mít daleko ani ti, kteří obvykle příliš nežertují. Týden však bude pod vlivem Merkura ze Střelce bohatý i na hazard všeho druhu, na nepromyšlená rozhodnutí, která vyjít mohou, ale taky nemusí. O další drama se postará ve středu opozice mezi Venuší a Merkurem a v sobotu kvadratura mezi Venuší a Plutem. V každém případě bude lepší, když definitivní rozhodnutí o další podobě svých vztahů necháte na jindy.

#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Energie máte na rozdávání a pokud ji rozumně použijete, budete patřit k velice úspěšným lidem. Celý týden si však dávejte pozor na slova, jimiž budete reagovat na to, co vám říkají vaši nejbližší. Pokud je urazíte, budete to jen těžko napravovat.

Býk (21. 4.–21. 5.)

I když vaše situace není zdaleka ideální, není tak zlá, abyste si museli na život stěžovat. V úterý využijte nápadů, které vám podstrčí sextil mezi Sluncem a Saturnem, a začněte otáčet svůj život jiným směrem. Pokud vydržíte, už o víkendu zjistíte, že jste vykročili správně.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Počítejte se dny, kdy proti sobě máte protivníky, které ani s veškerou svou výmluvností nepřehádáte a jimž budete muset ustoupit. Pokud nechcete odejít s totální porážkou, nechte si alespoň nějaké argumenty a informace pro sebe. Využijete je v příštích týdnech.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Nejistota, která vás v práci brzdila v rozletu, konečně pominula. Definitivně se potvrdilo, že vás propuštění nečeká a vy se znovu díváte do budoucnosti s optimismem. Využijte víkendu a v rámci Dušiček navštivte příbuzné, které jste už hodně dlouho neviděli.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Ať se kolem vás děje cokoliv, vy působíte jako mírotvůrce, který nedovolí, aby se na sebe jeho blízcí dívali nevraživě. Obzvlášť elegantně se vám podaří srovnat spory mezi dospívajícími dětmi. Je sice možné, že se pak spojí proti vám, ale to už je riziko podnikání…

Panna (23. 8.–22. 9.)

V pondělí, kdy jste pod vlivem kvadratury mezi Merkurem a Neptunem, si pečlivě ověřujte všechny údaje, s nimiž přijdete do styku. Zvlášť pozorní buďte při psaní variabilních symbolů při odesílání peněz. Pokud je popletete, máte na dalších pár týdnů o zábavu postaráno!

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Momentálně prožíváte období, kdy máte daleko více peněz než obvykle. Navíc s nimi umíte dobře hospodařit, takže splácíte dluhy, nakupujete samé kvalitní zboží a ještě zvládnete pár korun ušetřit. Kdybyste ještě nakoupili i vánoční dárky, bylo by to dokonalé.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Jde o týden, který můžete bez nejmenších výčitek svědomí brát jako oddechový. Kromě toho, že musíte chodit do práce, si udělejte čas i na své koníčky, návštěvu přátel nebo i na celkovou relaxaci. O víkendu si vyrazte někam, kde jste ještě nebyli.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Merkur, který se hned v pondělí dostane do vašeho znamení, vás obdaří opravdu skvělou výmluvností. Pokud chcete, dokážete bez problémů přesvědčit šéfa, aby vám přidal. Potíže s domluvou máte jen doma s partnerem, ale i to se do víkendu poddá.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Jako člověk, kterému je plánování bytostně blízké, si v tomto týdnu přijdete na svoje. Z každého dne vytěžíte maximum, takže budíte dojem, že váš den je minimálně dvakrát tak dlouhý než dny vašich kolegů. Navíc získáte úctu svých dětí, což je skoro zázrak.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

I když si uvědomujete, že by bylo snazší, kdybyste dokázali předstírat náklonnost k člověku, který je vám ve skutečnosti protivný, asi se k tomu nedonutíte. Můžete mu však navrhnout oboustranně korektní jednání, které bude v důsledku k prospěchu vám oběma.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Hlavu vám zamotá člověk, kterého znáte už hodně dlouho, ale jehož začnete poprvé vnímat jako zajímavého jedince. Využijte víkendu, kdy je Luna v jasnozřivém Raku, a sami sebe se zeptejte, zda stojíte o bližší seznámení a o další vývoj vztahu, který by logicky následoval.

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY