#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Rutina a stereotyp vás ubíjí a vy byste rádi začali jinde a jinak. Promýšlíte možnosti a snažíte se také proniknout pod povrch řady věcí. Může se u vás objevit zvýšená podezřívavost a zároveň snaha být tím, kdo určuje tón a vede. A to v práci i doma.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Soustředíte se na kariéru a máte možnosti posunout se vpřed. Musíte si však jasně stanovit, co chcete a co naopak ne. Máte v sobě dostatek sil si teď vybojovat své místo na slunci. Může vás však potrápit nedostatek energie, takže více odpočívejte.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Čeká vás týden plný komunikace s okolím. Budete řešit pracovní úkoly, vztahy i domácí záležitosti. Cítíte se velmi dobře naladěni a svým blízkým a přátelům budete opravdu zábavnými společníky. Zkuste se jen více zaměřit na krocení své impulzivnosti.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Budete se tento týden potýkat s problémy, které se k vám periodicky vracejí. Potkají vás zřejmě i různá nedorozumění, ale vy se se vším poperete a konec týdne bude odpočinkový a plný veselé nálady. Užijete si také domácí pohodu se svými blízkými.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Máte před sebou skvělý týden. V práci budete postupovat nezadržitelně vpřed, přijde úspěch i zajímavé nabídky. Stejné to bude rovněž s láskou a penězi. A doma si se svými blízkými budete připadat jako v ráji. Co by vám v tom všem mohlo ještě scházet?

Panna (23. 8.–22. 9.)

V tomto týdnu budete více obrácení do sebe a čekají vás okamžiky, kdy vám racionální uvažování bude dělat problémy. Vy to však zvládnete. Ve všech oblastech budou energie víceméně vyrovnané a harmonické, takže by většina věcí měla jít bez problémů.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Týden nepřinese ani špatné, ale ani vyloženě dobré události. Tedy ne takové, nad kterými byste spontánně jásali. Budete spíše unavenější a pomalejší a vaše tělo vás samo požádá o odpočinek. Můžete toho využít k prozkoumání svého vnitřního světa.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Očekávejte spíše zrychlené tempo a také spoustu nápadů. Ale nebude to všechno jenom o skvělých věcech, přijdou i náročné chvíle. Budete to zvládat díky své nátuře a velkou podporu naleznete hlavně u svých přátel. Možná potkáte někoho důležitého.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Z rozjetého vlaku se změníte na zvolna supící lokálku. Na jedné straně z toho budete zmatení, na straně druhé už opravdu potřebujete zvolnit. Podvolíte se proto planetám a zpomalíte. Hodláte se věnovat i péči o své zdraví, hlavně co se týká prevence.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

V týdnu na přelomu srpna a září na vás přijde poněkud melancholická nálada. Budete se cítit nedocenění a uvěznění ve stereotypu a rutině. Zároveň si uvědomíte, že své štěstí máte ve svých rukou. Hodně vám pomůže podpora ze strany vašich nejbližších.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Důležité je, abyste se v tomto týdnu co nejvíce vyhýbali konfliktům. Dalším nebezpečím jsou nerealistická očekávání. Na druhou stranu se vám skvělým rádcem stane vaše intuice, která vás přivede k nečekaným příležitostem a pomůže vyhnout se problémům.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Týden, který bude zaměřený především na vztahy s okolím, prožijete tak, jak to umíte. Tedy navzdory možným komplikacím relativně pohodově. Dokážete se věcem postavit čelem. To vám pomůže v každé situaci. Velkou oporou vám jako vždy budou vaši blízcí.




Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY