Horoskop Jarmily Gričové

Pozor, v tomto týdnu je nutné platit daně. Na obloze se odehrává několik zajímavých planetárních úkazů. V pondělí v noci se Jupiter dostane do opozice se Saturnem, takže se dá čekat, že se chutě a touhy dostanou do rozporu s úkoly a povinnostmi. Ve středu budou ohnivá znamení mluvit jako knihy, v čemž jim pomáhá stacionární Merkur z Berana. Pro ohnivá znamení je příznivý i víkend, kdy do Berana vstupuje Mars, který se jim stará o energii, a kdy se v Beranu odehrává novoluní, jež přináší nové začátky.

Beran (21. 3.–20. 4.)

I kdybyste se snažili být neviditelní, k ničemu vám to nebude. V tomto týdnu narazíte hlavně na samozvané autority, které vám budou mluvit do života. Vůbec je nezajímá, že vy o jejich rady nestojíte. Nedejte se, vaše svoboda vám za boj stojí!

Býk (21. 4.–21. 5.)

Slunce v Beranu vás ponouká k aktivitě a zároveň před ní varuje. Jak se v tom vyznat? V každém případě bude lepší, když si nejdříve alespoň zhruba promyslíte možný dopad svých činů, a až potom se rozhodnete, zda budete riskovat.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

I když za sebe obvykle nejste zvyklí utrácet horentní částky, je všechno jinak. Narazíte minimálně na dvě věci, které vás osloví tak, že si bez nich neumíte představit život. Hlava vám říká, že je to holý nerozum, ale vy už přemýšlíte, jak docílit svého.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Neustále čekáte, až vás začne bavit vaření, uklízení a všechno, co by vás podle bulvárních horoskopů jako správného Raka bavit mělo. V tomto týdnu se však zázraky nedějí, a protože máte hodně práce, poleze vám domácnost na nervy ještě víc než dosud.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Příjemné vjemy, které ve vás vyvolá pohled na přitažlivého kolegu, rozhodně nepotlačujte! Využijte planet, které jsou na vaší straně, a domluvte si s ním rande dřív, než vás předběhne někdo jiný. To, že jste udělali dobře, zjistíte nejpozději v sobotu.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Máte sklon dělat věci složitě, i když by to šlo jednoduše. Nedržte se tvrdohlavě starých postupů, ale snažte se je poněkud inovovat. Vyhnete se tak nepříjemným debatám s dětmi, které mají dojem, že žijete sto let za opicemi a taky vám to dávají najevo.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Srážky, které v tomto týdnu absolvujete, jsou bohužel nepříjemné, ale taky poučné. Když zjistíte, že se s někým přes veškerou snahu nedomluvíte, na další pokusy rezignujete a s dotyčným přestanete ztrácet čas, což se ukáže jako moudré rozhodnutí.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Pokud chcete popracovat na svém partnerství, vhodným dnem je sobota, kdy Venuše vytváří sextil s Plutem. Najednou pochopíte, proč vám na miláčkovi tak záleží, a dokonce mu to dokážete i nahlas říct. Zůstane stát v úžasu, ale půjde o překvapení velice příjemné…

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Ať děláte cokoliv, sklízíte v tom úspěch. Zvlášť přínosný bude víkend, kdy si vychutnáte jak pozitivní důsledky vstupu Marsu do Berana, tak novoluní ve stejném znamení. Nebojte se prosazovat svou vůli, protože se stejně nenajde nikdo, kdo by proti vám šel.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zapomeňte na pracovní ctižádost, které jste se v minulých týdnech věnovali víc než dost! Svou pozornost přesuňte na partnera a na oprávněné požadavky, které k vám vznáší. Kdybyste se dokázali překonat a v sobotu mu řekli, že ho máte rádi, bude to skvělé.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Pokud chcete něco vyřídit, projednat nebo pozměnit, rezervujte si na to středu, kdy jste pod pozitivním vlivem stacionárního Merkura. S jeho pomocí se umíte chovat tak roztomile, že vám každý vyjde vstříc, a udělá pro vás podstatně víc, než by musel.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Využijte Mars, který se až do soboty pohybuje vaším znamením, a konečně se rozlučte s minulostí, která vás střídavě tíží a otravuje. Sami sobě slibte, že se už nenecháte ovlivňovat tím, co bylo, ale otevřete srdce tomu, co přijít má a co bude skvělé!

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11