Horoskop Jarmily Gričové

O tom, co je v tomto týdnu z astrologického hlediska to nejdůležitější, se dá s úspěchem polemizovat, protože důležité události jsou hned dvě: první je středeční vstup Venuše do Vodnáře. Lásce dává svobodu, všichni se snaží, aby žili a nechali žít, a zároveň se snaží ze svého života odbourat žárlivost. Druhým důležitým astrologickým jevem je novoluní v Rybách, které proběhne v pátek večer. Pomůže lidem, kteří se upřímně snaží o duchovní život. Dobře na tom budou i ti, kteří hledají duchovní inspiraci, protože ji mohou najít.

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vztahy, které si představujete, vypadají sice ve vašich snech velice krásně, ale realita je naprosto odlišná. Hlavně v pondělí a v úterý, kdy je Venuše ještě v Kozorohu, máte sklon vnucovat své náhledy širému okolí, a nebrat v úvahu, že se jim nelíbí.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Lidem, kteří jdou na operaci nebo mají o kvalitě svého zdravotního stavu pochybnosti, musíte dodat sebedůvěru a tah na branku. Když je dokážete přesvědčit, že je potřeba, aby bojovali, uděláte tím pro jejich budoucí zdraví víc, než si umíte představit.

Blíženci (22. 5.–21. 6)

Celý týden se těšíte na víkend, ale když konečně přijde, bude vaše nálada dost smíšená. Na jedné straně si uvědomujete, že byste měli především odpočívat, na druhé vidíte kolem sebe spoustu práce, kterou musíte udělat vy, protože se k ní nikdo jiný nemá.

Rak (22. 6.–22. 7.)

K vašemu údivu se z vašich soukromých i pracovních vztahů vytrácí napětí a všechno se vrací do normy. Vyloženě pozitivní bude v tomto směru čtvrteční a páteční večer, kdy se dokážete bez stresu domluvit na všem, co potřebujete vyřešit a urovnat.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Potíže vám dělají hyperaktivní lidé, kteří každého jiného vnímají jako nevýkonného člověka, který si pořád jen užívá. Pokud je někdo takový v rodině vašeho partnera, neprovokujte ho úvahami o nutnosti relaxace, ale taky se od něj nenechte honit do práce.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Počítačové hry, které rádi používáte na vyčištění mozku a na odreagování po náročné práci, jsou pro vás v tomto týdnu dost zrádné. Nebezpečí hrozí hlavně ve čtvrtek a v pátek, kdy je Luna v Rybách, a kdy máte tendenci hrát i v době, kdy máte pracovat.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Z nabídek bohatého společenského života, které na poslední masopustní víkend doslova prší, si musíte vybrat tu, která vám přinese nejen zajímavé zážitky, ale i nové přínosné známosti. Pokud s sebou berete partnera, zaonačte to tak, aby zbytečně nežárlil!

Štír (24. 10.–22. 11.)

Ať se během týdne stane cokoliv, vyberete si z toho pro sebe to nejlepší. Když se v úterý odpoledne dozvíte, že jste se stali na první pohled něčí velkou láskou, berte to jako zázrak, který se hned tak někomu nepřihodí, a buďte za tuto zkušenost vděční.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Pokud máte dojem, že některý domácí spotřebič vyžaduje opravu nebo dokonce výměnu, neváhejte a hned kontaktujte příslušného odborníka! Když vám řekne, že by oprava stála pomalu víc, než celý nový přistroj, nediskutujte a vyrazte si vybrat ten nejlepší.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Zima už pomalu přechází do předjaří a vy zjišťujete, že jste se na hory nedostali zdaleka tak často, jak jste měli původně v plánu. Pokud to jde, vezměte si v práci na pátek dovolenou a vyrazte někam, kam se už dlouho chcete podívat a kde to má být skvělé.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Středeční vstup Venuše do vašeho znamení vám může přinést novou lásku, která postaví na hlavu všechno, co jste až dosud hlásali. Zapomenete na svobodu, jež pro vás byla ještě včera tím nejdůležitějším, a usoudíte, že vyrovnané partnerství nic nenahradí.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Novoluní, které se v pátek odehrává ve vašem znamení, a sextil mezi Marsem a Plutem, který ho provází, tvoří energii, která neskutečně posiluje vaši vůli. Veškeré pochybnosti odkládáte a jste si naprosto jistí, že nakonec dopadne všechno tak, jak chcete.

Který den v týdnu je nejvhodnější pro milostné schůzky, který pro pracovní rozhodnutí a který pro kávu s kamarádkou? Pokud si předplatíte horoskop na celý týden, nemůžete se splést. Stačí si tuto službu objednat a týdenní předpověď vypracovaná Jarmilou Gričovou vám přijde jako SMS každé pondělí.

Váš horoskop na celý týden do telefonu každé pondělí

Jak na to:

  • Pozor, předpověď se pro každé znamení liší!
  • Napište tedy správný tvar SMS.
  • Napište SMS ve tvaru: ASTRO(mezera)TYDEN(mezera)VAŠE ZNAMENÍ
  • SMS odešlete na číslo: 900 11
  • Příklad SMS: ASTRO TYDEN BERAN
  • Tento tvar SMS znamená, že vám bude zasílán týdenní horoskop pro člověka narozeného ve znamení Berana.

Cena každé příchozí SMS je 9 Kč včetně DPH. Týdně vám přijde maximálně jedna zpráva. Službu můžete kdykoliv deaktivovat zasláním SMS ve tvaru STOP ASTRO TYDEN VAŠE ZNAMENÍ na číslo 900 11