#astro#

Beran (21. 3.–20. 4.)

Hádky tento týden odložte. Pokud zkusíte řešit věci smírnou cestou, přijdete na to, že ani nejsou potřeba. Dostanete se k něčemu zajímavému v pracovní oblasti, co vás inspiruje do dalších dní a co se týká rodiny, tak si budete užívat chvíle pohody.

Býk (21. 4.–21. 5.)

Předvánoční atmosféra pro vás bude jako dělaná a vy si umíte do sytosti užívat všechny adventní přípravy, počínaje pečením a konče nakupováním dárků. Milé posezení se vám povede s blízkými, s nimiž máte k sobě poslední dobou ještě blíže než obvykle.

Blíženci (22. 5.–21. 6.)

Chvíli neposedíte, protože se toho přece děje kolem tolik vzrušujícího. To byste ale nebyli vy, kdybyste si nenašli čas i na předvánoční přípravy. Postaráte se o to, aby se to u vás doma blýskalo a nemuseli jste se bát pozvat si sem různé návštěvy.

Rak (22. 6.–22. 7.)

Rozhovory s některými kolegy pro vás budou vyčerpávající, proto si únavu kompenzujte s blízkými. Vyrazte na adventní trhy, upečte spolu vánoční cukroví nebo si jenom tak povídejte. Potřebujete získat větší optimismus, abyste ho pak šířili i do okolí.

Lev (23. 7.–22. 8.)

Váš nápad ohledně vánočního večírku se setká s velkým nadšením a vy si můžete vychutnávat příjemnou pozornost okolí. Doma jste tento týden také vyhledávaným společníkem, protože umíte být štědří a zvláště před Vánoci rádi nakupujete nejen pro sebe.

Panna (23. 8.–22. 9.)

Láska pro vás zůstane i tento týden tajemným světem, od kterého hledáte klíč. Jenom se nestresujte, pokud vám věci přijdou více a více zapeklitější. Advent je tu pro zklidnění, tak si užívejte jeho jemných vibrací a nechte věci jít správným směrem.

Váhy (23. 9.–23. 10.)

Bílý křupavý sníh pod nohami a obloha plná hvězd - vy si umíte vychutnat i rána, kdy musíte brzy vstávat, nebo večery, kdy už jsou jiní dávno ve svých domovech. Každopádně tento týden nebude jenom o práci, ale rýsují se i zajímavá osobní setkání.

Štír (24. 10.–22. 11.)

Zkuste být tento týden v rodině více angažování. Vaši blízcí potřebují vědět, že se na vás mohou spolehnout a jste tu pro ně. Dejte jim také znát, jak je máte rádi. Můžete je pozvat třeba na malé adventní posezení. V lásce vám to bude klapat dobře.

Střelec (23. 11.–21. 12.)

Tyto dny vás budou svádět k předvánoční pohodě, ale zároveň vás zatíží několik pracovních povinností, které si vyžádají vaši pozornost. Nezbude vám tak nic jiného, než hledat rovnováhu mezi soukromím a pracovními záležitostmi. Máte dobrý instinkt.

Kozoroh (22. 12.–20. 1.)

Milé pozvání se vám bude těžko odmítat, takže nejlépe uděláte, pokud na setkání vyrazíte. Nové zážitky vás mohou posunout dále a pomohou vám si některé věci ujasnit. V pracovní sféře navíc máte poměrně stabilní klid, takže si můžete vyhodit z kopýtka.

Vodnář (21. 1.–20. 2.)

Nejraději byste tyto dny pustili koledy všude tam, kde podle vás chybí vánoční atmosféra. Máte rádi naději a šířit ji dál, by vám rozhodně nepřišlo jako špatný nápad. Myslíte více i na svou rodinu, čím byste ji mohli pod vánočním stromečkem překvapit.

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když se skromnost už tak úplně nenosí, vám tento týden bude slušet a může vám vynést pozornost na vašem pracovišti. Dobře se vám povede i v soukromém životě, protože máte rádi toto předvánoční období, kdy se rodiny setkávají, a dá se mluvit o všem.

Líbí se vám Kafe.cz? Čtete rádi naše články? Přidejte se k nám i na Facebooku!

Zajímají vás články o astrologii? Navštivte sekci HOROSKOPY